Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ρε μπάρμπα Φώτη πόσα άρπαξες; Aφου το λέει ο …Ντινοπουλος





Πιο μπουρδέλο από ότι ήταν ως τώρα έγινε η υποτιθέμενη πολιτική ζωή του τόπου με ατάκα-φωτιά του φασιστοειδούς Ντινόπουλου ο οποίος σε τεράστια συγκέντρωση οπαδών του σε ….σαλόνι σπιτιού , υποστήριξε ότι ο Κουβέλης πληρώθηκε για να μην ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.
Αφού κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι "ήθελε εκλογές γεναριάτικα", άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να δηλώνει και "ο Κουβέλης", και απάντησε, δίχως να πει αν έχει κανένα σχετικό στοιχείο ή κάποια απόδειξη: "Αυτόν άστον, αυτός πληρώθηκε καλά".

Στην ίδια ομιλία, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οδήγησε τη χώρα σε εκλογές και δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαρτί που απαιτείται για ψηφοδέλτια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται εάν έβαλε φωτιά στον αχυρώνα από μόνος του, ή κατ΄ εντολή της Συγγρού.

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τον ρουφιάνο έχει ως εξής: "Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή - υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη. Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βαλε χαρτι υγειας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...