Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μια ζωή οι γαμημένοι γερμανοτσολιάδες μας κυβερνούσαν .Ηρθε η ώρα να τους ρίξουμε στον...Μελιγαλά.



Αυτή την φορά όμως θα τους γαμήσουμε χωρίς σάλιο. Οι τοκογλύφοι σε αγαστή συνεργασία με τους ντόπιους υποτακτικους-κουκουλοφόρους  τους έχουν εξαπολύσει μπαράζ …προτροπών προς υποταγη  .  

Διαβάζουμε λοιπόν …Την εκτίμηση πως "οι Έλληνες θα ψηφίσουν υπεύθυνα (και προς όφελος της ναζιστικής Γερμανίας) στις εκλογές της Κυριακής" εξέφρασε τη Δευτέρα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας πως..."όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη", ( λες και μπορεί να μας διώξει εάν δεν θέλουμε εμεις)
"Η Ελλάδα πάντα επιτύγχανε τους στόχους των προγραμμάτων μας", δήλωσε η Μέρκελ, επαναλαμβάνοντας ότι στην Ε.Ε. εξακολουθεί να ισχύει η αρχή "αλληλεγγύη έναντι μεταρρυθμίσεων".

Την ίδια στιγμή και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προέβη σε σύσταση για την Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι "η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις των (γερμανόδουλων) προκατόχων της", ενώ και η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, σημείωσε πως "η όποια αναδιάρθρωση χρέους θα έχει συνέπειες για τη χώρα".

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, Πιέρ Γκραμένα, σε δηλώσεις του προς το Reuters επισήμανε πως μια ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δεν θα προκαλέσει, παρά την τρέχουσα μεταβλητότητα της αγοράς, μια νέα οικονομική κρίση που θα απειλούσε την ακεραιότητα της Ευρωζώνης.

"Η Ευρώπη είναι τώρα πολύ καλύτερα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε εντάσεις απ' ό,τι πριν από τρία χρόνια, όταν η ελληνική κρίση αποτελούσε μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας", δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο κ. Γκραμένα...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποιος τους δαμει νουδουλα και αδωνη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...