Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

«ο Αλλάχ είναι μεγάλος»…μπάμ και κάτω.





Άντε και στα δικά μας που τους ισλαμιστές δολοφόνους που έχουμε μαζέψει και εδώ.
Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η τρομοκρατική επίθεση με πολλούς νεκρούς στα γραφεία εφημερίδας στην καρδιά του Παρισιού. Σύμφωνα με τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, είναι 12 (9 υπάλληλοι της εφημερίδας, ένας αστυνομικός και ένας έξω από το κτήριο) και δέκα τραυματίες, οι πέντε από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, κατά την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. “Πρόκειται για σφαγή”, δήλωσε δημοσιογράφος της σατιρικής εφημερίδας. Το Παρίσι έχει κηρυχθεί σε ύψιστο συναγερμό, και συγκεκριμένα στο επίπεδο “συναγερμός για επίθεση”, όπως ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία της κυβέρνησης.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail από τη στιγμή που οι τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ έναν αστυνομικό, κατά την επίθεση στην σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo.
Οι μασκοφόροι, μετά την πράξη τους, επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο και διαφεύγουν σε άγνωστη κατεύθυνση.
Πηγές της αστυνομίας του Παρισιού λένε ότι οι δέκα νεκροί βρίσκονταν μέσα στο κτίριο όταν άρχισαν να πυροβολούν οι δράστες και ο ενδέκατος δέχτηκε πυρά ενώ ήταν έξω από το κτίριο της εφημερίδας. «Πρόκειται για σφαγή», δήλωσε δημοσιογράφος της εφημερίδας
Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις μαυροφορεμένοι άνδρες εισέβαλαν στο κτίριο της εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας “Charlie Hebdo”, στην καρδιά του Παρισιού, και άρχισαν να πυροβολούν με Καλάσνικοφ και να φωνάζουν «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».
“Άνδρες με μαύρες κουκούλες και οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στο κτίριο. Λίγα λεπτά μετά ακούσαμε πυκνά πυρά”, είπε ο μάρτυρας Μπενουά Μπρενζέ, προσθέτοντας ότι άνθρωποι έφευγαν τρέχοντας από το κτίριο. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Le Parisien”, πολλοί από τους δημοσιογράφους βρήκαν καταφύγιο στην ταράτσα του κτιρίου.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://el-gr.facebook.com/pages/STOP-Islam-in-Greece/657137137706110

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...