Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

«Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαληστών» η…. κουζίνα της …μαμάς.



Αυτό αναφέρει η ιδρυτική διακήρυξη που κατατέθηκε πριν από λίγα λεπτά στον Άρειο Πάγο.
Στις 17:30 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 132) η επίσημη παρουσίαση.
Το έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο και τη διακήρυξη υπογράφουν 252 τρωκτικά , ανάμεσα στους οποίους οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Μαριλένα Κοππά, Μιχάλης Καρχιμάκης και ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου.
Στα «αποκαλυπτήρια» του «Κουνήματος», στις πεντέμιση το απόγευμα, ο Τζεφρυ θα αναπτύξει την Διακήρυξή του -χωρίς να αναγνωστεί ολόκληρη, καθώς θα αναρτηθεί ολόκληρη στο Διαδίκτυο- και θα υπάρχει η δυνατότητα υπογραφής σε βιβλία, κάτω από τη Διακήρυξη, αλλά και ηλεκτρονικά. Αυτά για τις …περαιτέρω υπογραφές, καθώς οι 200 που απαιτούνται για την κατάθεση στον Άρειο Πάγο, υπάρχουν ήδη προ πολλού. Σημειώνουμε πως οι οργανωτές επειδή αναμένουν μεγάλη προσέλευση κόσμου, διότι γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, πολλοί πασοκατζήδες   έφαγαν καλά , έχουν φροντίσει να υπάρχει εκτός αιθούσης (η οποία είναι χωρητικότητας περίπου 500 ατόμων) και video wall προκειμένου όλοι οι παρευρισκόμενοι να παρακολουθήσουν την ομιλία.



ΟΛΑ τα ονόματα των ... συνενόχων του



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κανενας μαρτυς του ιεχωβα ναχει πρεα και η κωλογρια?

Ανώνυμος είπε...

Κούνημα δειμοκρατών σοσιαληστών

Ανώνυμος είπε...

Ο GKAP GKAOY 150.000.000 εκ ευρω=50.000.000.000 πενηντα χιλιαδεs εκατομυρια δραχμεs 30.000.000 εκ ευρω=10.000.000.000 δεκα χιλιαδεs εκατομυρια δραχμεs ο κωλωτουμπαs η συγκωλητικη ουσια ρε βρωμοπ...ουστοι;;;;;τι τα κανατε τα χρηματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;;;;;μπατανοβγαλμενοι που....στηδεs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...