Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Συνέλαβαν τον Ξηρό το μεσημέρι



Η αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε σπίτι-κρησφύγετο τις τελευταίες ημέρες και τον συνέλαβε την ώρα που έμπαινε μέσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρομοκράτης δεν προέβαλλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και αμέσως οδηγήθηκε στον δωδέκατο όροφο της ΓΑΔΑ.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για το ποιοι τον έκρυβαν έναν ολόκληρο χρόνο, για το αν ετοίμαζε κάποιο χτύπημα και φυσικά να συγκεντρώσουν πληροφορίες προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη και των υπολοίπων της ομάδας.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός θεωρείται δραπέτης από τις 6 Ιανουαρίου του 2014, όταν και έπρεπε να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά από άδεια που είχε πάρει για να πάει στη Θεσσαλονίκη να δει τους γονείς του.
Λίγες μέρες νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, είχε συμμετάσχει σε «ρεβεγιόν» στις φυλακές με τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας, ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε «επισκεφθεί» τα κελιά των συγκεκριμένων κρατουμένων 312 φορές, από τον Νοέμβριο του 2011, έως την περσινή Πρωτοχρονιά.
Το δικαστικό πόρισμα, που φιλοξενεί αύριο η εφημερίδα, περιγράφει αναλυτικά πότε, πώς και υπό ποιο «καθεστώς» γίνονταν οι τακτικές αυτές επισκέψεις, που μάλιστα αυξάνονταν με… γεωμετρική πρόοδο: από 71 το 2012, έγιναν 211 το 2013!
Στις 21 Ιανουαρίου 2014 είχε εμφανιστεί σε βίντεο που ανακοίνωνε την επιστροφή του και δήλωνε «ελεύθερο μέλος της 17 Νοέμβρη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συνελαβαν το playmobil τεραστια επιτυχια .Τωρα αφηστε τον κουφοντινα και αρχιστε το παιχνιδι κλεφτες και αστυνομοι.Α!ρε μπαγασες το τραβαει ο οργανισμος του νεοελληνα ριξτε δουλεμα ναχουν δουλεια και οι ηθοποιοι το καλοκαιρι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...