Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Θα αφήσει ιστορία η Κωνσταντοπούλου; Mακάρι



Με μια δήλωση της  Ζ.Κωνσταντοπούλου που διαθέτει μάλιστα και  απίστευτο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  θα κάνει πολλούς σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να χάσουν τον ύπνο τους , και βάζει φωτιά στην προεκλογική σκηνή.

Προτεραιότητά μας θα είναι να ρίξουμε άπλετο φως στις υποθέσεις από τις οποίες θυματοποιήθηκε ο ελληνικός λαός και υπονομεύθηκε το δημόσιο συμφέρον, δηλώνει στο «Βήμα της Κυριακής», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ως τέτοιες υποθέσεις αναφέρει την ΕΡΤ, το Μνημόνιο, τη Siemens, τη λίστα Λαγκάρντ, τις υποθέσεις υποβρυχίων-εξοπλιστικών και την εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

Για την διαπραγμάτευση με την ΕΕ, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα γίνει από μηδενική βάση, αλλά στη βάση του ευρωπαϊκού κεκτημένου δεκαετιών για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων, αλλά και στη βάση της διαγραφής του γερμανικού χρέους του 1953.

Για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας δηλώνει ότι το κόμμα της δεν θα βαδίσει στην πεπατημένη των «διακοσμητικών Προέδρων» - εκτελεστικών οργάνων της κυβέρνησης «που εκδίδουν Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου με τη σέσουλα και ανοιγοκλείνουν τη Βουλή κατά παραγγελία».

Οι εκλογές πλησιάζουν και όλα δείχνουν ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα χάσουν τις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ μάλιστα να κινδυνεύει να μπει ακόμα και στην Βουλή. Μια εξέλιξη προμηνύει δίκες για πολλούς απ΄οτα κόμματα αυτά που διαχειρίστηκαν αυτές τις υποθέσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...