Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Mήπως φταίμε εμείς, για την κατάντια μας;



Αφού έτρεξαν οι …κολίγοι του Θεσσαλικού κάμπου …για καφέ κρουασάν και σάντουιτς;
«Δεν αναγνωρίζω στον κ. Τσίπρα το δικαίωμα να κερδοσκοπεί επάνω στον πόνο του ελληνικού λαού» δήλωσε από τη Λάρισα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ υποσχέθηκε ότι μετά τη συμφωνία με την τρόικα θα καταρτίσει οδικό χάρτη για την μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών.
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οδηγεί την χώρα σε χρεοκοπία και σε πιστωτική ασφυξία και εν τέλει εκτός Ευρώπης.
Αναγνώρισε ότι έγιναν και λάθη τα τελευταία δυόμισι χρόνια και είπε ότι μετά τη συμφωνία με την τρόικα θα καταρτίσει οδικό χάρτη για την μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών.
«Αυτή είναι η σημαντικότερη μέριμνά μου από δω και στο εξής. Μείωση των φόρων! Για όλα τα επόμενα χρόνια» είπε.
οτι δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι επιδοτήσεις των αγροτών, και ότι.. συνεχίζετε η εκτροπή του Αχελώου.  
Οι γερμανοδουλοι  Σαμαράς και Βενιζέλος ορκίζονται στη «σταθερότητα» που έφεραν στη χώρα. Ας δούμε, λοιπόν, με αριθμούς τη «σταθερότητά» τους:
    -Η απώλεια 25% του εθνικού εισοδήματος λόγω της πολιτικής της βίαιης λιτότητας.
    -Τα 75 δισ. ευρώ που από το 2008 μέχρι και το τέλος του 2013 ανήλθαν οι συνολικές απώλειες καταθέσεων στην Ελλάδα λόγω της πολιτικής των Μνημονίων.
    -Τα 33 δισ. ευρώ που ανήλθαν οι απώλειες χρημάτων των Ασφαλιστικών Ταμείων μέσα στο ίδιο διάστημα (μόνο από το περίφημο PSI οι απώλειες των Ταμείων ξεπέρασαν τα 12,5 δισ. ευρώ).
    -Τα 63 δισ. ευρώ που όπως ομολόγησε ο κ. Στουρνάρας , αφαιμάχτηκαν από τον ελληνικό λαό ως συνέπεια των δημοσιονομικών μέτρων από το 2010 και μετά.
    -Η αύξηση του ελληνικού χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ από 120% στο 175%
    -Τα 6,3 εκατομμύρια του ελληνικού λαού που σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής κινούνται μεταξύ φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.
    -Το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων και τα 2 εκατομμύρια των ημιάνεργων – «απασχολήσιμων».
   - Τα 700.000 παιδιά που σύμφωνα με την ΟΥΝΕΣΚΟ υποσιτίζονται στην Ελλάδα.
-Το γεγονός ότι - για πρώτη φορά από συστάσεως του ελληνικού κράτους - τα στοιχεία της απογραφής δείχνουν μείωση του ελληνικού πληθυσμού ως συνέπεια μιας πολιτικής που χαρακτηρίζεται «λευκή αναίμακτη γενοκτονία» του ελληνικού λαού.
   -Τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ξεπαγιάζουν καθώς επί μνημονίων (σύμφωνα με τις έρευνες οικογενειακών προϋπολογισμών της ΕΛΣΤΑΤ) η μέση μηνιαία κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης μειώθηκε κατά 62,5% και τα νοικοκυριά χωρίς καθόλου θέρμανση αυξήθηκαν κατά 252,3%.

- Η ανακήρυξη της Ελλάδας σε χώρα, που τελεί υπό το αγγλικό δίκαιο, υπό την εποπτεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, που πορεύεται – «αξιοπρεπής» και «περήφανη» κατά τον κ. Σαμαρά - παραιτημένη από κάθε ασυλία περί τα περιουσιακά της στοιχεία.
Το θράσος σε αφήνει άφωνο και το ψέμα είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να πιστέψεις πως το ακούς. Αυτή, τη βασική αρχή της γκεμπελικής προπαγάνδας φαίνεται πως ακολουθεί κατά γράμμα o GAP   ο οποίος επανεμφανίστηκε για να (ξανά)σώσει τον τόπο, ιδρύοντας μάλιστα το δικό του κομματικό μαγαζάκι, μια που αυτό που του άφησε κληρονομιά ο πατέρας του (ΠΑΣΟΚ) το κατέστρεψε  ολοσχερώς αφήνοντας  140.000.000 χρέος που ασφαλώς θα πληρώσουν οι ιθαγενείς.

Εμφανίστηκε, λοιπόν ο ΓΑΠ με το νέο ΑΦΜ του για να σερβίρει από τις πρώτες δύο παραγράφους το χοντρό ψέμα: τη δέσμευσή του, δηλαδή, να αγωνιστεί για την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας. Απολαύστε τους θρασείς ψεύτες:

Σήμερα, το 2015, o κύκλος της μεταπολίτευσης κλείνει. Απαίτηση των Ελλήνων πολιτών, είναι η απελευθέρωσή μας από μια νέα εξάρτηση, που έχει τη ρίζα της στην αιχμαλωσία των δημοκρατικών μας θεσμών. Αιχμαλωσία από μηχανισμούς ενός οικονομικού, πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου, που υπηρετείται από ένα πελατειακό σύστημα διακυβέρνησης».

Προφανώς ο ΓΑΠ απευθύνεται σε ανθρώπους με μνήμη αμοιβάδας που έχουν ξεχάσει τι ακριβώς έπραξε ως πρωθυπουργός της χώρας, πως την οδήγησε στην εποπτεία του ΔΝΤ και στη μέγγενη των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.

 

Θέλουν κι οι τρεις μνημόνιο... συνεργάστηκαν σαν αδέλφια στις νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις, υπερτόνιζαν ότι μας σώζουν... και θέλουν να μας ξανασώσουν! Άντε γαμηθείτε τσογλάνια!



Ποιοι έδωσαν το παρών στην επίσημη πρώτη του Τζεφρυ (Ονόματα + φωτορεπορτάζ) - Ξεχειλίζει η ικανοποίηση στο επιτελείο του, μετά την χθεσινή επίσημη “πρώτη” του Κουνήματος

 

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την χώρα σε χρεοκοπία. Υπάρχει βεβαιότητα ότι θα κερδίσουμε


 

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς και δεν το δωρίζουμε σε κανέναν





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...