Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Δεν αφήνετε τις μαλακίες ….ΕΥΡΩ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ..





Άντε γιατί σας σιχαθήκαμε. Δείτε τι λέει ο Κασιμάτης και ξεστραβωθείτε ξεφτιλισμένοι ευρω - δούλοι. Για πόσο καιρό νομίζετε βρωμοπροδότες ότι θα μπορείτε να κοροϊδεύετε τον κοσμάκη . Οι αποφάσεις του κάθε βρωμιάρη Ντραγκι είναι άκρως παράνομες και εσείς κάθεστε ως άθλιοι που είσαστε, και το συζητάτε πιέζοντας στα άκρα τον κοσμάκη. Εμείς τα αναδεικνύουμε και μην πει κάποιος ότι δεν ήξερε.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΈΓΕΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ.
Πιο έντονο από ποτέ επανήλθε σήμερα το φάντασμα της χρεοκοπίας πάνω από την Ελλάδα μετά την απόφαση του Μάριο Ντράγκι η οποία σφίγγει ακόμα περισσότερο τη θηλιά της ρευστότητας στον λαιμό της ελληνικής κυβέρνησης σε συνδυασμό με τις προειδοποιήσεις από το ΔΝΤ και την απόφαση των Ευρωπαίων εταίρων να απορρίψουν τη λίστα του Γιάννη Βαρουφάκη και να ζητήσουν κοστολογημένες προτάσεις τέσσερις ημέρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.
Ρέγκλινγκ
Σε συνέντευξή του στην γερμανική Handelsblatt  επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ αναφέρει ότι τα νέα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση απειλούν να πλήξουν την ανταγωνιστικότητα και ίσως οδηγήσουν τον προϋπολογισμό και πάλι σε έλλειμμα.
«Η Ελλάδα αναμενόταν να καταγράψει δημοσιονομικό πλεόνασμα, εξαιρούμενης της πληρωμής των τόκων, αλλά αυτό εξανεμίζεται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κλάους Ρέγκλινγκ και πρόσθεσε ότι η χώρα έχει συμφωνήσει με τους πιστωτές για πλεόνασμα 4,5% αλλά ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ άφησαν τον περασμένο μήνα να εννοηθεί ότι μπορεί να δεχθούν μια αστοχία από την πλευρά της Ελλάδας.

Πιστωτική ασφυξία για την Αθήνα σχεδιάζει η ΕΚΤ με το Βερολίνο - Θα μοιράζει 60 δισ.ευρώ το μήνα σε όλους πλην Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...