Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

«τεχνικά κλιμάκια θεσμών» και το μουνί της Συριζαίας Χάιδως.



Σε Καρατζαφέρεια κολοτούμπα προχώρησε ο Βαρουφάκης, βλέποντας ότι τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Ενδεικτικές της κατάστασης είναι οι δηλώσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου.
«Συμφωνήθηκε ότι δεν υπάρχει περαιτέρω χρόνος για χάσιμο. Οι συζητήσεις πρέπει ν΄ αρχίσουν και θ’ αρχίσουν την Τετάρτη, με στόχο την ταχεία και επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.
Μάλιστα τόνισε ότι «όπου κρίνεται αναγκαίο, τεχνικά κλιμάκια των θεσμών θα είναι ευπρόσδεκτα στην Αθήνα». Δηλαδή την τρόικα του κερατά την βάφτισε … «τεχνικά κλιμάκια θεσμών» .  
Παράλληλα ο νέος ξεφτίλας τόνισε ότι, «υπογραμμίσαμε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών Αρχών και των θεσμών και παράλληλα να μη λαμβάνονται μονομερείς δράσεις από την Ελλάδα».
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν θα δώσουν στα ΜΜΕ κοινή δήλωση για την Ελλάδα.
“Τελείωσε”, δήλωσε ο αξιωματούχος. Οι υπουργοί δήλωσαν “ότι πρέπει να προχωρήσουμε τώρα”, πρόσθεσε.
Έλληνας αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν.
Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters και DPA, την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους «θεσμούς». Οι συζητήσεις της Αθήνας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα αφορούν τεχνικά ζητήματα.
Ντάισελμπλουμ: Την Τετάρτη η συζήτηση για την αξιολόγηση
Είχαμε μια μικρή συζήτηση για την Ελλάδα, κυρίως για τη διαδικασία που έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει, τόνισε ο επικεφαλής του Eurogroup μετά τη συνεδρίαση. «Οι συζητήσεις πρέπει και θα ξεκινήσουν την Τετάρτη με στόχο επιτυχημένη ολοκλήρωση της αξιολόγησης».

Όπως είπε οι συζητήσεις θα γίνουν στις Βρυξέλλες για να μην πέσει γιαούρτι , αλλά και τεχνικά κλιμάκια θα είναι καλοδεχούμενα στην Αθήνα.
Συμπλήρωσε ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η δέσμευση να μην υπάρξουν μονομερείς ενέργειες κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας.
Μοσκοβισί: Για τις τεχνικές συζητήσεις υπάρχουν οι… “θεσμοί”
Από την πλευρά του, ο Πιέρ Μοσκοβισί τόνισε ότι δεν είναι δουλειά του Eurogroup οι τεχνικές συζητήσεις για το θέμα αυτό υπάρχουν οι θεσμοί. «Είναι σημαντικό οι δεσμεύσεις να μπουν σε διαδικασία υλοποίησης και σε νομοθετικό επίπεδο». Γι’ αυτό χρειάζεται η συνεργασία με τα τεχνικά κλιμάκια. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ . ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ..ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΣΑΜΑ-ΡΖΕΛΟΣ .
ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ . 1 Η ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (666). 2 Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ... 3 Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?? ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...