Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Θα καθίσουν τώρα τα πολιτικά γουρούνια στο σκαμνί ;



-Ποιοι καταδίωκαν τον νεαρό σπουδαστή το βράδυ της Παρασκευής όταν εκείνος ζήτησε καταφύγιο χτυπώντας το κουδούνι μιας πόρτας κοντινού στην Γαλακτοκομική Σχολή σπιτιού-η γυναίκα φοβήθηκε και δεν του άνοιξε;
 Ακόμη κι αν αυτοκτόνησε αυτό όπως όλα δείχνουν έγινε από απελπισία μετά τα μαρτύρια και τους εξευτελισμούς που δεχόταν από την ομάδα των συμφοιτητών του.
Υπάρχει επίσης το ερωτηματικό εάν κάποιοι μετέφεραν το πτώμα του νεκρού παιδιού στα πλαίσια μιας συγκάλυψης (δείτε ότι το σημείο είναι σχεδόν σε δημόσια θέα, πως δεν εντοπίστηκε;) που έχει ξεκινήσει από τα τηλεφωνήματα των πολιτικών και τις δηλώσεις αστυνομικών παραγόντων που έλεγαν ότι το παιδί είχε φύγει από μόνο του και είχε εξαφανισθεί ακόμη και σε μοναστήρι.
«Φοβήθηκα, άκουγα ένα νεαρό να μου λέει σας παρακαλώ ανοίξτε μου, χρειάζομαι βοήθεια και έτσι δεν άνοιξα την πόρτα. Πρέπει να ήταν γύρω στις 10 το βράδυ. Μετά από λίγα λεπτά που είδα ότι άρχισε να απομακρύνεται άνοιξα την πόρτα και είδα ένα νεαρό που μοιάζει στο Βαγγέλη, πιθανολογώ ότι ήταν εκείνος να απομακρύνεται από το σπίτι μου, αλλά, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι γίνεται, που να φανταστώ», είπε η γυναίκα αυτή στον συνεργάτη του Γιώργου Τσούκαλη που «χτενίζει» την περιοχή περιμετρικά της Σχολής στα Ιωάννινα, τον κ. Φώντα Βρόσγο.
Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, είχε πολλές φορές δημιουργηθεί ζήτημα από την αυταρχική και προβληματική συμπεριφορά τους, όμως κάθε φορά που τίθονταν θέμα για την αποπομπή τους από τη Σχολή, πρωτοκλασάτος πολιτικός της Κρήτης παρενέβαινε και "καθάριζε" για λογαριασμό τους! Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις.
Σε ποιόν έκανε παρεμβάσεις ο πασίγνωστος πολιτικός;
Ο συγκεκριμένος πολιτικός θα μπορούσε να κατηγορηθεί ακόμη και ηθική αυτουργία γι΄ αυτό σας λέμε οι εξελίξεις της εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή θα προκαλέσουν σάλο και στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο της χώρας.
Επειδή στα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα που έκανε παρεμβάσεις ο συγκεκριμένος πολιτικός αλλά και το γραφείο του υπάρχουν τα στοιχεία η υπόθεση θα προκαλέσει σάλο.
Ποιοί υπάκουσαν στις επιθυμίες του πολιτικού. Γιατί οι αστυνομικές αρχές δεν παρενέβησαν;
Η σκοτεινή ελληνική επαρχία-στην προκειμένη περίπτωση Κρήτη και Γιάννενα-οι κλειστές κοινωνίες με τα ένοχα μυστικά τους έκαναν πάλι το θαύμα της συγκάλυψης.
Δραματικό φινάλε λοιπόν  σε μία απίστευτη ιστορία που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο τις τελευταίες περίπου 40 μέρες από την ημέρα της εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου και σπούδαζε με τον εντοπισμό τελικά του πτώματος του νεαρού φοιτητή σε ρυάκι δίπλα στη λίμνη και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη Σχολή γύρω στις 08:30 το πρωί της Κυριακής. 

 

Ποια πολιτικά κτήνη κάλυπταν τους "δολοφόνους" του Βαγγέλη; Mετέφεραν το πτώμα του;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...