Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Βγάζει μάτια. Πέτσινο το γκολ του ολυμπιακού .





Δείτε από άλλη κάμερα από Γερμανικό κανάλι το πεντακάθαρο χέρι στο κάλπικο γκολ του Ολυμπιακού. Κανείς δεν βγήκε να το πει από τα νταβαντζοκάναλα. Γιατί ; Φοβούνται κάτι; Θα σας κράζει ο κόσμος μια ζωή. Ο υπουργός αθλητισμού Κοντονής τι κάνει;
Φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη του προημιτελικού με τον Ολυμπιακό, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε για την διακοπή: «Πιστεύω η τηλεόραση να δείξει τους λόγους που έγινε η διακοπή. Εγώ δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Όσο και να προσπαθούμε 65-70.000 κόσμος να έχουμε μία ωραία ατμόσφαιρα, αλλά με τέτοιες διαιτησίες (δεν θέλω να δικαιολογηθώ), το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να πάει μπροστά. Η Πολιτεία έχει την διάθεση να το αλλάξει και εμείς θα είμαστε σε αυτή την πορεία να το αλλάξει».
Στο άρθρο 42 του ΚΑΠ, στην παράγραφο 2, αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ''ομάδα που γίνεται υπαίτια διακοπής αγώνα Κυπέλλου, τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει''.
Έτσι, από τη στιγμή που το ματς του Κυπέλλου της ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό διεκόπη με υπαιτιότητα της Ένωσης, κινδυνεύει να της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το πρωτάθλημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...