Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Θα τον εφαρμόσει ο …αδέκαστος Τσίπρας;



…..η  το  μάρμαρο θα το πληρώσουν οι …αιώνιοι μαλάκες.
Βάσει του νέου νόμου οι πρόεδροι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι που αναλαμβάνουν, έχουν ευθύνη και για τις προγενέστερες  δανειοδοτήσεις.
Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, με την οποία ζητούν να μάθουν με ποιο τρόπο σκοπεύει η κυβέρνηση να εισπράξει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, που χρωστάνε στην Εθνική Τράπεζα και στην πρώην Αγροτική η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οι δύο βουλευτές ρωτούν, επίσης, αν υπάρχει το ενδεχόμενο σε περίπτωση μη κάλυψης των δανειακών υποχρεώσεων των δύο κομμάτων, να δεσμευτούν οι περιουσίες του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Το ζήτημα των απλήρωτων δανείων των δυο κομμάτων ήρθε πάλι στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης.

Τα δύο όμως κόμματα δεν χρωστούν μόνο στις Τράπεζες. Όπως είχε αποκαλύψει το HOTDOC, τα “χρωστούμενα” Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ στο ΙΚΑ από μη καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές, το Σεπτέμβριο του 2012 ξεπερνούσαν το 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Συγκεκριμένα, η ΝΔ όφειλε 1.446.451 ευρώ, ενώ το ΠΑΣΟΚ 352.535 ευρώ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...