Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Δεν συνιστά αυτό, πρωτοτυπία κύριοι του Συριζα.



Πρωτοτυπία συνιστά το γεγονός ότι μαγειρεύουν να τους βγάλουν πριν την λήξη του δεκαοκτάμηνου που είναι άνευ όρων με την αποφυλάκιση τους λίγες μέρες  πριν την λήξη της …υπό όρους. Εάν αυτό δεν είναι εντεταλμένη δικαιοσύνη τότε ποιο είναι; Βεβαιώ από ένα Μιχαλολιάκο που λέει σφάξε αγά ν΄αγιάσω δεν περιμένουμε να ασχοληθεί με την πεμπτουσία της δικαιοσύνης παρά μόνο για τα μικροκομματικά οφέλη του. .  

«Το γεγονός ότι οι ηγέτες μιας νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης θα αποφυλακιστούν πριν καν ξεκινήσει η δίκη τους, συνιστά πρωτοτυπία για υποθέσεις ανάλογης σοβαρότητας», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πρόταση των εισαγγελέων για αποφυλάκιση των Νίκου Μιχαλολιάκου και Χρήστου Παππά.

Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι είχε εγκαίρως επισημάνει τον κίνδυνο αυτό, λόγω παρέλευσης του 18μηνου προσωρινής κράτησης.

Συγκεκριμένα, για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο κ. Προβατάρης προτείνει καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 125.000 ευρω και διατήρηση των όρων του παραπεμπτικού βουλεύματος για την Χρυσή Αυγή, που προέβλεπε κράτηση κατ´ οίκον.

Για τον "υπαρχηγό" της Οργανωσης, Χρήστο Παππά, ο κ. Ασπρογέρακας προτείνει τους εξής όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης εκτός του Νομού Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα τρείς φορές τον μήνα και διανυκτέρευση στην οικία του.

Τον τελευταίο λόγο για τους όρους που θα τους επιβληθούν εχει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμά του.






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΗ ???
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΛΙΑ-ΣΥΡΙΖΑ , ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ...ΠΟΠΟΛΟ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ..ΜΠΑΜΠΑ ... ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...