Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Από το Τσοβόλα δώστα όλα…. στο Τσοβόλα πάρε να΄χεις.



Μετά τη μία και μισή το μεσημέρι περίπου ο πρώην υπουργός  του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου, Δημήτρης Τσοβόλας, δέχτηκε επίθεση από ένα τσούρμο νεολαίους έξω από το Εφετείο.
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, όπως είναι γνωστό, ασκεί εδώ και πολλά χρόνια το επάγγελμα του δικηγόρου και βρισκόταν στο Εφετείο για μια υπόθεση.
Καθώς λοιπόν έβγαινε, χαιρετούσε τον κόσμο που ήταν έξω και τότε κάποιοι πιτσιρικάδες 20-25 χρονών που βρισκόντουσαν εκεί άρχισαν να τον προπηλακίζουν.
“Ρε Μαλάκα τολμάς και χαιρετάς κιόλας; Πόσα έφαγες; Το Τσοβόλα δώστα όλα το ξέχασες ρε μουνί;; Θα μαζέψεις της χρονιά σου ρε! Φυλακή να πάτε όλοι…” ήταν μερικά από τα “γαλλικά” που άκουσε ο πρώην υπουργός.
Ένας όμως δεν αρκέστηκε στα “κάλαντα”, πλησίασε λίγο παραπάνω και του έριξε ροχάλα στα μούτρα. Τον έφτυσε στη μάπα που λέμε…
Ο Τσοβόλας δεν αντέδρασε και δεν απάντησε τίποτα. Τον φυγάδευσαν γρήγορα γρήγορα δυο τρία άτομα που ήταν εκείνη την ώρα μαζί του.
Τα πράγμα Κύριοι και Κυρίες έχουν αγριέψει. Ο λαός όπου σας βρίσκει πρώην και νυν πολιτικούς θα σας παίρνει με τις ντομάτες. Και οι ντομάτες θα είναι το λιγότερο! Μην έχουμε άλλα χειρότερα…
makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...