Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Άντε ρε φάε την γαρδούμπα σου να στανιάρεις, γιατί …χάνεις.Ο πρώην κοιμώμενος Πρωθυπουργός εκτιμά ότι ο Τσίπρας μια μόνο επιλογή έχει: Να συγκεντρώσει στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής την κοινοβουλευτική του ομάδα και να ξεκαθαρίσει οριστικά την στάση του. Ο  Καραμανλής θεωρεί ότι σε αυτή την συνεδρίαση- η οποία θα μπορούσε να διαρκέσει 10,20 ή και 40 ώρες- θα πρέπει να ληφθεί οριστική απόφαση για την όποια συμφωνία με τους εταίρους. Στη συνέχεια ο  Τσίπρας θα πρέπει να οδηγήσει την ομάδα του στην αίθουσα της ολομέλειας ώστε να ψηφίσουν τη συμφωνία ομοφώνως. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, όπως εξηγεί ο πρώην Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας έχει μια και μόνη επιλογή: Να πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να παραδώσει την εντολή που είχε λάβει για σχηματισμό Κυβέρνησης.   
Ο  Καραμανλής πάντως εκτιμά ότι «τελικά θα βρεθεί λύση εάν γίνει γρήγορα αντιληπτό ότι αν δεν υπάρξει, τώρα, συμφωνία,  τότε από την Ελλάδα της κρίσης θα περάσουμε στην Ελλάδα της πείνας»! 
2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα κλεισουν και οι χασαποταβερνες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...