Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Έχουν τρελαθεί να κάνουν πάσες στον… Λεβέντη και.... μαλάκα.





Τώρα θα μας πείτε αφού έχουμε Μπουμπουκο, Βοριδη, Χαικαλη Ψαριανό και λοιπούς μαλάκες γιατί όχι και έναν παραπάνω; Eτσι όπως κατάντησαν την βουλή, αντέχει πολλούς γελοίους.

Την αποκάλυψη ότι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ζητούν να είναι υποψήφιοι με την Ένωση Κεντρώων έκανε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ μεταμφιεσμένο ΠΑΣΟΚ και τον Σταύρο Θεοδωράκη ψηφιδωτό.
"Είναι του ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι του ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένος. Όταν πάει από 3% στο 36%, το 33% είναι οι κρατικοδίαιτοι Φωτόπουλοι, Κουρουμπλήδες, Κατσέλη… Τον ΣΥΡΙΖΑ αν τον μετρήσουμε ένα-ένα έχει όλο το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει μείνει ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει μέσα στη βουλή. Απόδειξη ότι εμένα μου χτυπάνε την πόρτα όλοι οι τέως υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να μπουν οι υποψήφιοι. Δεν θα τους βάλω. Η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να βάλει κραγμένα ονόματα ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της ΝΔ γιατί θα χάσουμε την ορμή που μας δίνει η ανανέωση. Αν αρχίσω και βάζω έναν υπουργό του ΠΑΣΟΚ που έχει διατελέσει 20 χρόνια βουλευτής, έναν άλλο της ΝΔ κλπ, πάει χαμένη αυτή η ορμή και θα γίνω σαν τον Θεοδωράκη που είναι ψηφιδωτό" είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
 Ο κ. Λεβέντης είπε ότι η Ένωση Κεντρώων θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση, χωρίς όμως να συμμετάσχει σε αυτή. "Στηρίζουμε εκτός κυβέρνησης με δεδομένο πακέτο μεταρρυθμίσεων". Επίσης, δεν απέκλεισε η Ένωση Κεντρώων να είναι τρίτο κόμμα. "Με πληροφορούν ότι η Ένωση πάει για τρίτο κόμμα γιατί θα πάρει μαζί της τον κόσμο τον προβληματισμένο, τον στεναχωρημένο"
Σε ότι αφορά την Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι υπερβαίνει το ρόλο της και δεν είναι πρέπουσα η συμπεριφορά της. "Απορώ γιατί δεν τη συγκρατεί ο πατέρας της. Θεωρείται ότι η διαγωγή της είναι η πρέπουσα; Όπου γυρίζω γελάνε με τη στάση της. Αυτά είναι πρωτοφανή και θα γραφτούν στην ιστορία με το κριτήριο ότι δεν πρέπει να βάζουμε προέδρους αδοκίμαστους". 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΧΑΑ ΧΑΧΧΑΧ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...