Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Τέτοια υποκρισία για το NORATLAS δεν έχει ματαξαναγίνει.



Τώρα «ανακαλύπτουν» το Noratlas που γνώριζαν από την πρώτη στιγμή που είναι θαμμένο και τι έχει θαφτεί. Εμείς γράψαμε εδώ  « Ξεμπαζώνουν» το NORATLAS που είναι στον τύμβο της Μακεδονίτισσας . ότι Ο Ελλαδίτης αξιωματικός των καταδρομών  που το «έθαψε»  είναι εν ζωή . Γιατί δεν τον ρωτούν και ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ στις ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ  ;

Και επανήλθαμε για το θέμα με το πόστ Ας αφήσουν επιτέλους τις μαλακίες, να μην αγριέψουμε.

Δεν ξέρετε ρε ανευθυνουπεύθυνοι ποιος ήταν που ανάλαβε την ταφή; Επειδή αγριέψαμε σας λέμε. O κάτω δεξιά της Φώτο.

Το συνεργείο λένε , που διενεργεί από τις αρχές του μηνός εκσκαφή στο μνημείο του Τύμβου Μακεδονίτισσας εντόπισε την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, την άτρακτο του μεταγωγικού αεροσκάφους Noratlas της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο είναι θαμμένο από τις 22 Ιουλίου 1974, όταν από λάθος καταρρίφθηκε από φίλια πυρά και σκοτώθηκαν το πλήρωμα και οι καταδρομείς, που μετέφερε. Συνολικά 32 άνθρωποι. Επέζησε μόνο ένας, ο Θανάσης Ζαφειρίου, ο οποίος έμεινε ανάπηρος.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, αν εντός του των συντριμμιών, έχουν εντοπιστεί οστά καταδρομέων, που είναι ο κύριος λόγος της εκσκαφής. Την Κυριακή ο Επίτροπος Προεδρίας, Φώτης Φωτίου, επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή Κύπρου» ότι την περασμένη βδομάδα εντοπίστηκε το φτερό του αεροσκάφους. Το φτερό, σύμφωνα με το δημοσίευμα βρέθηκε στο κέντρο του μνημείου στο σημείο, όπου βρισκόταν ο μεγάλος σταυρός και γίνονταν οι καταθέσεις στεφάνων. Με βάση τη θέση, στην οποία εντοπίστηκε το φτερό του Noratlas, εικάζεται ότι το μεταγωγικό αεροσκάφος χτυπημένο από φίλια πυρά πήρε κάθετη τροχιά, για να συγκρουστεί με τη μύτη της ατράκτου στο σημείο όπου αργότερα σκεπάστηκε με χώμα. Στην περιοχή εκταφής, η οποία «χτενίζεται» διαρκώς από τους πυροτεχνουργούς της Εθνικής Φρουράς, έχουν εντοπιστεί επίσης υπολείμματα χειροβομβίδων, αλλά και σφαίρες.

Κύπρος 74 Επιχείρηση «Νίκη»:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...