Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ανάλογες με τους ψηφοφόρους του, είναι και οι εξαγγελίες του. Ηλίθιες.



Ο Μπουμπουκος- Γεωργιάδης είπε πως αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο τον πρώην υπουργό Οικονομικών, όσον αφορά στις κατηγορίες πως ο πρώην ΥΠΟΙΚ είχε σχέδιο για να βγάλει την χώρα εκτός ευρώ. Δηλαδή ποτέ αφού το απόκομμα του πάει για τρίτο.  

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Βαρουφάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Observer», ο Μπουμπουκος  τόνισε πως ελπίζει ότι και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τώρα, «για να λύσουμε τη γλώσσα του πρώην ΥΠΟΙΚ και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνουν αυτά που έκανε».

«Ο Βαρουφάκης θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο σίγουρα. Δεν υπάρχει να την γλιτώσει ο Βαρουφάκης. Ο Βαρουφάκης ήρθε και έβλαψε την Ελλάδα κατά 60 δισ. ευρώ», πρόσθεσε.

Πάντως, ο Γιάνης Βαρουφάκης, υποστηρίζει ότι η ποινική του δίωξη δεν τον ενοχλεί καθόλου. Κι όμως, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Observer», είπε πως αν τον δικάσουν για προδοσία, «θα έχει ενδιαφέρον».

«Γιατί θα είναι άραγε; Για το "όχι" στην Τρόικα; Για το ότι προσπάθησα να βρω Plan B; Αν το κάνουν, θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...