Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μην ανησυχείτε παιδιά. Ο Καρατζαφερης κατεβαίνει στις εκλογές , και μάλιστα αυτόνομος.



Διαβάζουμε στο fimotro…..Ο Καρατζαφέρης πολιτικά δεν υπάρχει πουθενά, αρχίζουμε και ανησυχούμε πραγματικά για... το τι θα κάνει με το κόμμα του τον ΛΑΟΣ. Καμία δήλωση από χθες που ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις πρόωρες εκλογές, από το κανάλι του έχει εξαφανιστεί, δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει πουθενά; Περίεργα πράγματα...
Παρά τις φήμες ..εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ο Καρατζαφερης θα κατέβει στις εκλογές και μάλιστα χωρίς ανίερες συνεργασίες, κάνοντας την ύστατη προσπάθεια για την είσοδο του στην βουλή. Εντος των ημερών θα υπάρξουν και ανακοινώσεις. Εξάλλου το είπε σήμερα στην εκπομπή του που …εμφανίστηκε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνουμε διαγωνισμό μπουχέσηδων

Καμμένος, Τσίπρας, Καρατζαφέρης

Ανώνυμος είπε...

O Καρατζαφέρης είναι μοντέλο πολιτικάντη που έχει αποσυρθεί από την αγορά. Τα είχε όλα αλλά με την απληστία του και την δήθεν ευφυία του τα έκανε σκ... Ο άνθρωπος αυτός είναι μόνο βιτρίνα και πολύ μπλα μπλα... Από ουσία τίποτα... Μοναχοφάης και κουτοπόνηρος για να σώζει την τσέπη του. Μείωσε απροειδοποίητα τα ψίχουλα που δίνει στους εργαζόμενούς τους κατά 33! Φανταστείτε ότι όταν πέφτει η ασφάλεια στον πίνακα του ηλεκτρικού ρεύματος τα χάνει και δεν ξέρει τι να κάνει! Και θέλει να μας κυβερνήσει κιόλας! Ουστ Καρατζαφέρη OFFSHORAKIA! Σπίτι σου! Τελείωσες! Πάπαλα!

Ανώνυμος είπε...

κατακαυμενοs πασαλειμενοs το φρουι ζελεδακι ο περιστεροχεσμενοs
αν θα κλασουν στο ντιμπειτ θα το σκασουν το μικρο...

Ανώνυμος είπε...

Πω πω κουραδομηχανή!!!

Ανώνυμος είπε...

με βαμμενο μαλλι καθετηρα και βιλα στο λαγονησι 6.000.000 εκ ευρω ο που...στηs!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...