Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Nα ειδοποιήσουν τον Γερμανοεισπράκτορα ότι η κυβέρνηση έπεσε.



Ο «κύριος» Τρύφων Αλεξιάδης είναι Αναπληρωτής Υπ. Οικονομικών, της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, που δεν έχει τσίπα, η οποία κυβέρνηση έχει πέσει – είναι παρελθόν βρε αδελφέ- από την προηγούμενη Πέμπτη.
Όμως αυτός ο κύριος σήμερα βγάζει ανακοινώσεις, δίνει συνεντεύξεις, βγάζει δελτία τύπου και ΣΕ ΟΛΑ δεν δίνει προεκλογικές υποσχέσεις, όπως θα έπρεπε, αλλά συμπεριφέρεται σαν αυτή η κυβέρνηση να συνεχίζει απτόητη το καταστροφικό της έργο, ανακοινώνοντας – επιβεβαιώνοντας τα Κατοχικά Νέα (link is external)για την είδηση με τα ΑΦΜ στα νεογέννητα και τη δήλωση μέχρι και των παιχνιδιών που παίζουν τα παιδιά. Έφθασε στο σημείο να συνεχίσει να μας δουλεύει, βγάζοντας μια δήλωση περί αναθεώρηση του ΕΝΦΙΑ το 2016… δλδ για το εισοδήματα που θα δηλώσουμε το 2017… Μάλιστα λέει η κυβέρνηση ΗΔΗ διαπραγματεύεται με την τρόικα, λέει,  για την επόμενη μέρα τον εκλογών, για έναν πιο δίκαιο ΕΝΦΙΑ, μια πιο δίκαιη φορολόγηση, χωρίς τεκμήρια και με ενιαία κλίμακα.
Ρε φίλε πες μου τώρα με ποιους διαπραγματεύεσαι;
Οι «θεσμοί» – βιαστές την έχουν κάνει εδώ και 10 μέρες. Ούτε οι σπογγολάριοι τους δεν είναι στην Ελλάδα. Μέχρι και κάτι σεκιουριτάδες που είχαν, την έκαναν γρήγορα για εξωτερικό γιατί έμαθαν ότι θα γίνει της κακομοίρας!
Ρε φίλε για ΜΑΛΑΚΕΣ μας πέρασες; Ειλικρινά νομίζεις ότι ο Έλληνας τρώει τόσο κουτόχορτο;
Σας παρακαλώ, πρακτοράκια της οδού Νίκης, δώστε ένα durobion στον κύριο να ξυπνήσει ή έστω λίγη κόκα, γιατί έμεινε στο πρωί της Πέμπτης μάλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...