Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Κωλόχαρτο έκαναν το Σύνταγμα;



Φωνάζουν ότι …φωνάζει η Ζωή. Για να δούμε όμως τι λέει το σύνταγμα που σε αυτό ορκίζονται όλα τα βρωμοκαθήκια, η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι δεν έχει ακόμη ενημερωθεί θεσμικά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επικαλολυμενη το άρθρο 37 παρ. 4 του Συντάγματος, αναρωτιέται «πώς έστειλε αυτό το email με τη διερευνητική εντολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χωρίς να έχει ενημερωθεί από την Πρόεδρο της Βουλής για τη  δύναμη των κομμάτων», θεωρώντας ότι υπάρχει βιασύνη στο θέμα από τον κ. Παυλόπουλο.

Στο άρθρο 37 § 4 του Συντάγματος, που εφαρμόζεται εν προκειμένω, σύμφωνα με το άρθρο 38 § 1, προβλέπεται ρητά και κατηγορηματικά, με τρόπο που αποκλείει επινοημένες ερμηνείες:
«Η πρόταση για την ανάθεση εντολής γίνεται μέσα σε τρεις ημέρες από την ημέρα που ο Πρόεδρος της Βουλής ή ο αναπληρωτής του ανακοινώνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη δύναμη των κομμάτων στη Βουλή  η ανακοίνωση αυτή γίνεται πριν από κάθε ανάθεση εντολής».

Τι να περιμένεις όμως από τον Πακη που ήθελε να ξενογαμίσει, και ο… κερατας τον έσπασε στο ξύλο όταν τον πηρέ ο ύπνος στο κρεβάτι της… αμαρτίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...