Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Άλλος για Χίο τράβηξε ….αλλά οι πολλοί για ….Μυτιλήνη



Γουστάρουν ποιο πολύ …το ούζο από την… μαστίχα.
Περίπου 11.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Μυτιλήνη, σύμφωνα με τις αρχές. 
Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Λέσβου είναι αυτή την στιγμή ξένοι λαθρομετανάστες! Οι λαθρομετανάστες  έχουν κάνει απόβαση στο νησί με την χθεσινή ημέρα να κατέχει τα πρωτεία στην βίαιη είσοδο ξένων σε ελληνικό έδαφος από το 1941 που μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα!
Συνέχεια τα πλοία τους μεταφέρουν στην Αθήνα και συνέχεια αποβιβάζονται ολόκληρες στρατιές στο ελληνικό νησί χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς κανέναν περιορισμό! Ουδείς τους εμποδίζει, όλοι είναι παρατηρητές της μεγαλύτερης εισβολής και αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης ενός νησιού που σε λίγο μόνο κατ'όνομα θα είναι ελληνικό...
Οι 8.000 εξ αυτών αναμένουν να καταγραφούν από το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής και κάπου 3.000 να αποπλεύσουν από το λιμάνι της Μυτιλήνης με κάποιο από τα πλοία της γραμμής ή τα έκτακτα δρομολόγια πλοίων που πραγματοποιούνται.
Εν τω μεταξύ σε 8.000 υπολογίζεται ο αριθμός των λαθρομεταναστών και των δήθεν προσφύγων που είτε μένουν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια περιμένοντας την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών, είτε στον περιβάλλοντα χώρο, είτε τέλος στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ. Μόνο για χθες Σαββάτο πιστοποιήθηκε η άφιξη περί των 2.600 νέων λαθρομεταναστών και προσφύγων ενώ άλλοι 2.000 περίπου δεν έγινε δυνατό να πιστοποιηθούν λόγω έλλειψης μέσων και προσωπικού. 


Συμπλοκές λαθρομεταναστών στο λιμάνι τηςΜυτιλήνης με σιδηρόβεργες (Βίντεο)
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ. ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟ ΚΕΡΔΟΣ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...