Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Μην ψάχνεστε. Ο Τσιπρας θα πέσει μόνο όταν το θελήσει η αφεντικίνα του.



Όσο καιρό της κάνει την παραδουλεύτρα, θα παραμείνει στην θέση του γιατί έχει να μας κάνει, πολύ …σφουγγάρισμα. .
Εάν δεν ποινικοποιηθούν οι ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις με την ποινή τουλάχιστον της πτώσης, δεν υπάρχει μέλλον, αφού ποτέ ένας πολιτικός δεν εξαπάτησε τόσο πολύ τους πολίτες, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο χωρίς ΤΣΙΠρΑ  έσπασε όλα τα ρεκόρ.
Η σύγχρονη πολιτική Ιστορία της χώρας είναι γεμάτη με τυχοδιώκτες πολιτικούς που άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές κι άλλα έκαναν μετά, φαινόμενο που οξύνθηκε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.
Η περίπτωση του Τσίπρα όμως είναι διαφορετική, ακριβώς επειδή είχε την πολυτέλεια να δει άλλους ψεύτες να καταρρέουν και να διασύρονται. Στους μήνες της πρωθυπουργίας του, δεν συνέβη τίποτα αληθινά απροσδόκητο. Όλοι γνώριζαν που θα φτάσει το πράγμα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρήσει μια στημένα παλαβή διαπραγμάτευση, με παλαβούς διαπραγματευτές.

Ο Τσίπρας είχε δεκάδες ευκαιρίες να χαμηλώσει τους τόνους, ήδη από τη συμβολική νίκη του στις Ευρωεκλογές. Δεν αξιοποίησε καμία και έφτασε εσκεμμένα μέχρι το δημοψήφισμα, ίσως την πιο πολιτικά χυδαία εξαπάτηση στη Μεταπολίτευση. Σήμερα, όσο επικίνδυνο κι αν μοιάζει για τη χώρα, ο Τσίπρας είναι ο τυχοδιώκτης κωλοτούμπας,  και ο Λαφαζάνης με την Κωνσταντοπούλου είναι οι συνεπείς και οι ειλικρινείς.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα απολύτως αφερέγγυο πρόσωπο χωρίς καμία αποδεδειγμένη ικανότητα να κυβερνήσει τη χώρα, κάτι που τα αποκόμματα της υποτίθεται αντιπολίτευσης οφείλουν να αξιολογήσουν στον σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης, είτε πριν είτε μετά από εκλογές που όμως θα αργήσουν, αφού οι τοκογλύφοι βρήκαν το κατάλληλο πρόσωπο, και την κατάλληλη βουλή όπως αποδείχτηκε από την γελοία χθεσινοσημερινη συνεδρίαση της.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...