Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο Επιμηθέας και η Πανδώρα λείπουν από το έργο.



Με τον Προμηθέα Δεσμώτη, παρομοίασε τον εαυτό του, ο Τσίπρας, μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες. Όπως αναφέρει το "Βήμα της Κυριακής", ο απερχόμενος πρωθυπουργός έκανε τον παραλληλισμό αυτό αναφερόμενος στη σχέση του με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου τους τελευταίους μήνες.
"Η Ζωή και ο Παναγιώτης μου έτρωγαν το συκώτι. Αισθανόμουν σαν τον Προμηθέα Δεσμώτη", φέρεται να είπε, ενώ ουσιαστικά η διάσπαση και η αποχώρηση των συγκεκριμένων στελεχών, πρόσφερε στον Τσίπρα ένα αίσθημα προσωπικής λύτρωσης και απεγκλωβισμού από τις αριστερές ιδέες..
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τσίπρας εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περνά κρίση αμηχανίας, αλλά στην τελική φάση τα πράγματα θα αλλάξουν και το κόμμα με τα νέα μικροπολιτικά χαρακτηριστικά του θα είναι δήθεν πιο συμβατό με την κοινωνία και τα θέλω της.
Σε συνέντευξη του στη Σοφία Παπαϊωάννου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τεθεί επικεφαλής μιας κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή κάποιου εκ των κομμάτων της φιλοευρωπαϊκής Αντιπολίτευσης, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι του «παλιού πολιτικού συστήματος» τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, αφήνοντας όμως έξω από αυτό τον …«νέο» στο πολιτικό σύστημα …Καμμένο. Τι είναι αυτό που ενθουσιάζει τον Τσίπρα στο εν λόγω παραφυση θίασο που δεν ψήφισε ούτε το νόμο για την ιθαγένεια;

Πώς μπορεί ο απερχόμενος πρωθυπουργός να πείσει ότι σοβαρεύτηκε όταν εξακολουθεί να θεωρεί λύση για τη χώρα τη συγκυβέρνηση Φρανκεστάιν… Αριστεράς - ψεκασμένων ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο Προμηθεας εδωσε στους ανθρωπους την γνωση .Εσυ βρε πουστοπαιδο τι εκανες μπουλη ?μας εβαλες στα αζητητα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...