Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Βαγγέλης …Βαγγέλης... τι μας θυμίζει το όνομα;



  Με μία αποκάλυψη σοκ που θα συζητηθεί προβαίνει το SDNA αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στη γνωστή υπόθεση με το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά (μεταξύ άλλων) στο νησί της Μυκόνου, υπάρχει και αθλητική εμπλοκή! 
Ανάμεσα στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν και κάποιες στις οποίες εμπλέκεται στέλεχος του Ολυμπιακού ονόματι Βαγγέλης, και μάλιστα ο αριθμός του τηλεφώνου του ανήκει στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ όπως διαπιστώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία! 
Οι συνομιλίες αυτές ανάμεσα στο στέλεχος του Ολυμπιακού είναι καταγεγραμμένες στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί και στην οποία εμπλέκονται και άλλα γνωστά ονόματα της «υψηλής» κοινωνίας και της ελληνικής showbiz.
Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια των εισαγγελικών αρχών, αφού νωρίτερα η Δίωξη Ναρκωτικών και η Ασφάλεια Αττικής κατάφερε να εξαρθρώσει το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, έχοντας προχωρήσει στην σύλληψη τριών ατόμων που φέρονται να έχουν στήσει την παράνομη σπείρα.
Το SDNA αποκαλύπτει το έγγραφο σοκ που καίει το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ονόματι Βαγγέλης...
To έγγραφο έχει αποστολέα την Δίωξη Ναρκωτικών και παραλήπτη την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Σύρου.
Την 14/08/2015 και περί ώρα 01:31, στη χώρα της Μυκόνου, ο...    ενεργώντας για λογαριασμό και  των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε σε ημεδαπό άνδρα (ονόματος Βαγγέλης) χρήστη της υπ.αριθμ 69.... τηλεφωνικής σύνδεσης ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία (2) προφανώς κοκαΐνη αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος. Συνδρομητής της προαναφερθείσας τηλεφωνικής σύνδεσης είναι η Ολυμπιακός ΠΑΕ με έδρα Πειραιά, οδός Π.Λ. Αλεξάνδρας και Λιμ. Ζέας αρ. 2 με ΑΦΜ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...