Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ψευτοπατριώτη Καμμένε ….Αυτό είναι καραμπινάτη προδοσία.



Με την διπλανή ανάρτηση  φωτογραφίες στο twitter σχολίασε ο πρόεδρος των Ψ.ΑΝ.ΕΛ και δήθεν υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα ατόμων στην Κω.
Αναφέρει το όνομα και την ιδιότητα συγκεκριμένου ατόμου. Η αποκάλυψη ταυτότητας στελέχους της ΕΥΠ στοιχειοθετεί αδίκημα και μάλιστα σοβαρό. Σημειώνεται ότι αν υπηρετεί ακόμα είναι Ποινικό αδίκημα αυτεπαγγέλτως. Αν όχι μπορεί ο έχων υπηρετήσει να καταθέσει αγωγή και μήνυση για αποκάλυψη της ιδιότητας του, προσβολή προσωπικότητας κτλ.

Στην παρ. 3 του άρθρου 14 του Ν. 3649/2008, όπου προβλέπεται ως ιδιώνυμο αδίκημα η δημοσιοποίηση στοιχείων που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση του προσωπικού της Ε.Υ.Π. Επίσης σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 17 οι πράξεις διορισμού, μετάταξης, μετάθεσης και κάθε άλλης υπηρεσιακής μεταβολής οποιασδήποτε φύσεως ή κατηγορίας, που αφορούν στο προσωπικό της Ε.Υ.Π., δεν δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο προδότης  Καμμένος μετά τα αυγά και τα γιαούρτια που έφαγε από διαμαρτυρόμενους πολίτες στην Κω έχει χάσει τη μπάλα και μπερδεύει τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες με τον θεσμικό του ρόλο ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο ψεκασμένος που έγινε μνημονιακός μέσα σε μια νύχτα και ψήφισε "ναι σε όλα" όταν αποκαλούσε όλους όσους τα ψήφιζαν ως δοσίλογους και γερμανοτσολιάδες οφείλει να είναι πολύ πιο προσεκτικός στις δημόσιες αναφορές του.
Πόσο μάλλον όταν αυτές σχετίζονται με την Εθνική Ασφάλεια της χώρας που είναι ταγμένος να υπηρετεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...