Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Είμαι εδώ με τον υπουργό ο οποίος ήπιε μαζί μου μια γραμμή κόκα, θέλει να μου πάρει μια πίπα, και να τον πηδήξω. Έλα εδώ να τον πάρουμε μαζί»,



Τι θα γίνει; Θα βγουν τα ονόματα τους; Γιατί διαφορετικά όσοι υπουργοί συχνάζουν στην Μύκονο, εν δυνάμει τον κρυφοπαίρνουν .

Το παιχνίδι της βιτρίνας και της δηθενιάς στο κουνιστό νησί είναι η χρυσόσκονη που απλώνεται πάνω απο τα στέκια του και θ΄απλώνεται για πολλά χρόνια ακόμη. Είναι αυτό άλλωστε που κάνει πολλούς ξένους τουρίστες αλλά και Έλληνες έχοντες να επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους.

«Ότι θέλεις το έχεις». Η γνωστή τακτική που εφήρμοσαν πρώτοι οι Αμερικανοί στο Λας Βέγκας και έκαναν επιστήμη χρόνια μετά στη Νέα Υόρκη.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο Λιμενικός μαζί με τον κολλητό του που σήμερα έχουν τρυφερό «τετ α τετ» με τον ανακριτή διοχέτευαν κοκαΐνη αλλά και βίζιτες σε κροίσους.

Απέναντί τους πέρα από τον ανακριτή θα δουν πολλές σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών αλλά και φωτογραφιών που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν… δικαιολογήσουν… υπερκεράσουν.

Κάτι πολύ δύσκολο αφού η ηλεκτρονική παρακολούθησε σε συνάρτηση με την φυσική… δείχνουν καθαρά τον τρόπο που το κύκλωμα λειτουργούσε. Οι διάλογοι από τη Δικογραφία είναι για γέλια και για κλάματα. Από τις πρώτες σελίδες της δικογραφίας ξεχωρίζει το όνομα κορυφαίου πρώην υπουργού για τον οποίο λέει ο συλληφθείς: 
«Είμαι εδώ με τον …(όνομα υπουργού) ο οποίος ήπιε μαζί μου μια γραμμή και θέλει να μου πάρει μια πίπα και να τον πηδήξω. Έλα εδώ να τον πάρουμε μαζί», ενώ σε άλλο σημείο ο Λιμενικός ακούγεται να λέει: «Καλά αυτή εδώ το χει χάσει ρε. Ήπιαμε μαζί και τώρα είναι έτοιμη. Έλα στην έχω έτοιμη» αναφερόμενος στην πρώην σταρ Ελλάς που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα media.






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρουλης; Λιαπης; Βαρβιτσιωτης; οι μισοί πρώην υπουργοί της ΝΔ λιάζονται στη Μύκονο και το μισό ΠΑΣΟΚ στα σκάφη των κολλητών του επιχειρηματιών.

Ανώνυμος είπε...

η βαιτσα η ψωλ...οπαρκιδα η κωλοφαρδη πριν την ψηφιση του μνημονιου 06/05/2010 κερδισε ο ψωλ...οφαγοs 1.500.000 εκ ευρω και αυτη παει στη μυκονο

Ανώνυμος είπε...

ποια ειναι η τρανσεξουαλ υπουργινα να τον βγαλουμε στο κλαρι την πουστρου που θελει κοκα και πουτσα, μαζι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...