Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Δηλαδή στα σοβαρά πιστεύετε ότι θα βάλουν φυλακή τον… Μαρινάκη;



Το κατηγορητήριο του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ». Εκεί περιγράφονται οι πέντε κακουργηματικές κατηγορίες εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού και πρόκειται για το βαρύτερο κατηγορητήριο της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Μεταξύ άλλων στο κατηγορητήριο γίνεται λόγος για τον ηγετικό ρόλο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην εγκληματική οργάνωση, τον επηρεασμό της ΕΠΟ και των διαιτητών, όπως και την ενημέρωση για χειραγωγημένα παιχνίδια για νόμιμο ή παράνομο στοιχηματισμό.
Σοκ προκαλούν φυσικά και οι εκφράσεις όπως: «έπεισες άγνωστα άτομα να ανατινάξουν τον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα» και «αλλοίωσες το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακού-Βέροιας σε συνεργασία με τον Αρβανιτίδη»!
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά που γίνεται στο Champions League. Ο ανακριτής τονίζει πως με αθέμιτους τρόπους η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη συμμετείχε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος!
Τέλος ο Ανδρεάδης εστιάζει και στις απολύσεις των δημοσιογράφων Βασίλη Παπαθεοδώρου και Νικόλα Βασιλαρά ως παράδειγμα για την επιρροή του στα ΜΜΕ, αλλά και στις επαφές με το στέλεχος της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, για την αντικατάσταση του Πιλάβιου στην ΕΠΟ.
Ακολουθούν τα αποσπάσματα από το κατηγορητήριο     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...