Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πήγαν για να γιορτάσουν την μαλακία των ψηφοφόρων τους.



Εις υγείαν των κορόιδων .Το φαγοπότι συνεχίζεται.
Ήταν η βραδιά της 20ης Σεπτεμβρίου. Το εκλογικό αποτέλεσμα είχε «κλειδώσει», όπως και η συνέχιση της συνεργασίας για ξέσκισμα και φαγοπότι των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Και ο Πάνος Καμμένος ήθελε να το γλεντήσει.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε διάθεση για μπουζούκια και μάλιστα για να ακούσει τον Γιάννη Πλούταρχο. Έγιναν έτσι τα απαραίτητα τηλεφωνήματα, το Posidonio άνοιξε και η παρέα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πήγε... πρώτο τραπέζι για να γιορτάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.
Στην παρέα, πέρα από τον κ. Καμμένο ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, ήταν ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Νίκος Παππάς μετά της συζύγου του, ο Τέρενς Κουίκ και οι γραμματείς του προέδρου των ΑΝΕΛ. Χέρι –χέρι δηλαδή όλα τα φασιστόμουτρα που καλύπτονται με διαφορετικούς «μανδύες», και δεν γαμιέται η χώρα.
Να θυμούνται όμως ότι και κάποιοι άλλοι μπουζουκόβιοι δεν είχαν καλό τέλος. Θα έρθει και η σειρά τους.
Μάλιστα, κάποια στιγμή όταν είχε ανέβει κατακόρυφα το κέφι, ο κ. Καμμένος πήρε το μικρόφωνο. Ήταν όταν ο Γιάννης Πλούταρχος άρχισε να ερμηνεύει το τραγούδι «Ο άνθρωπός σου» με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να αναλαμβάνει να τραγουδήσει και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας ξεκίνησαν τον... λουλουδοπόλεμο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να γυμνάσουν λίγο τον ...σβέρκο τους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...