Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Mια ζωή ηλίθιοι οι Νουδουλίτες.



Αφού τους έβαλαν στο κόμμα και τους άφησαν να αλωνίζουν και να στήνουν τις ακροδεξιές γιάφκες τους ,τώρα θεωρούν απλό να τους σουτάρουν . Είναι αργά γιατί η μπάλα είναι στο τερέν τους.
Αποφασισμένοι λένε πως είναι να καθαρίσουν τη ΝΔ από την ακροδεξιά «σαβούρα» που έφερε ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του, εμφανίζεται σύσσωμο το Καραμανλικό μπλοκ.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Βλάχος ο οποίος είπε για αυτούς που θέλουν να πάνε τη ΝΔ προς την άκρα δεξιά – αναφερόμενος σε Βορίδη κ Γεωργιάδη – να σηκωθούν να φύγουν και να κάνουν ένα δικό τους κόμμα.

Ο γραφικός Άδωνις ως λαγός του Βορίδη περιδιαβαίνει τα κανάλια και τρομάζει τους Νεοδημοκράτες πως μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΝΔ. Να βάλει υποψηφιότητα στο κόμμα που καθύβριζε μερικά χρόνια πριν, όταν φορούσε τη φανέλα του Καρατζαφέρη.

Το κακό που προκάλεσε στη ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, ανοίγοντας την πόρτα σε κάθε «τσεκουράτη» επιλογή που του πρότεινε η παρέα συμβούλων του διχασμού Μπούρα-Λαζαρίδη-Μουρούτη-Σταμάτη-Πτωχού, είναι ανυπολόγιστο.

Οι βδέλλες της ακροδεξιάς έχουν κολλήσει επάνω στη μούχλα της δικής τους ύπαρξης και επιζητούν να έχουν γνώμη και άποψη για το κόμμα που το έφτασαν μετά το δημοψήφισμα στο δημοσκοπικό 15%... Και τώρα που το είδαν πάλι δυνατό (λόγω Βαγγέλη Μεϊμαράκη και μόνο) θέλουν και να το πάρουν.

Την αρχή με δημόσια παρέμβαση την έκανε ο Γιώργος Βλάχος. Θα συνεχίσουν κι άλλοι. Σύντομα θα αναπτυχθεί και δράση ακόμη και στο διαδίκτυο, για να φύγουν τα ρετάλια του Σαμαρά. Για να προχωρήσει η ΝΔ απερίσπαστη στο χώρο του μεταρρυθμιστικού κοινωνικού κέντρου και να εκπροσωπήσει με μετριοπάθεια την κοινωνία.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τεβα+Ενεργκα=το τσαλακωμπουκωτο και το κλασομπαρμπουνο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...