Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτές οι ειδήσεις δεν… πουλούν για να τις δείξουν μεγαλοπαπαγαλοδημοσιογράφοι στην τηλεόραση!…




H πρώτη τραγική είδηση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο είδε το φως της δημοσιότητας, μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook. Έγραψε λοιπόν πριν λίγη ώρα ο χρήστης: “Παρασκευή.  Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ένα παλικάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχει μέρες. Ο φούρναρης σπεύδει να του δώσει τις δύο τελευταίες τυρόπιτες. Το παιδί κάθεται στο κατώφλι και με βουλιμία τρώει και τις δύο. Δευτερόλεπτα μετά αφήνει εκεί στο κατώφλι του φούρνου την τελευταία του πνοή. Είχε πολλές μέρες τελικά να φάει και ο εξασθενημένος του οργανισμός δεν άντεξε. Συγνώμη, αν σας χαλάω το Σαββατοκύριακο, αλλά ο νεκρός 16άχρονος από την πείνα δεν θα μάθει ποτέ τι σημαίνει το πρωτογενές πλεόνασμα του τεχνοκράτη. Αλλά και δεν θα βρείτε την ιστορία του σε κανένα ΜΜΕ. Όπως και δεν διαβάζουμε...τις τραγικές ιστορίες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
Αυτό όμως είναι το πραγματικό success story της ελληνικής κοινωνίας.
Όσο κανένας δεν παραδέχεται ότι η Ελλάδα – όπως το αναγνωρίζει επακριβώς η Unicef στην τελευταία έκθεσή της – βιώνει μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση, η οποία μάλιστα είναι η χειρότερη σε δυτικό κράτος μετσπολεμικά, οι έλληνες σιωπηρά θα οδηγούνται στον κοινωνικό και στη συνέχεια στον αληθινό αφανισμό….
Για εσάς που μήνες τώρα έχετε τα μάτια στραμμένα στο Δράμα των προσφύγων πολέμου που εισέρχονται στην Ελλάδα, αλλά αγνοείτε την λαίλαπα που υφίστανται πολλές κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα μας, σε καιρό ειρήνης.
Μάθετε ότι τα θύματα των μνημονίων έχουν ξεπεράσει τις 20.000 την τελευταία 5 ετια… Αλλά γι αυτά δε σου δείχνουν τίποτε τα κανάλια της διαπλοκής, γιατί το ΕΣΡ έχει βλέπεις επιβάλλει αποκλεισμό προβολής τέτοιων ειδήσεων.
Ακριβώς για να μη μάθεις ποτέ στις πραγματικές του διαστάσεις το έγκλημα της γενοκτονίας που οι προδότες πολιτικοί σε αγαστή συνεργεία με τους ξένους δανειστές μεθοδεύσουν σιωπηλά και σταθερά σε βάρος σου …

Kαι η παρακάτω συγκλονιστική είδηση, για τη φτώχεια και τη δυστυχία που έχουν φέρει τα Μνημόνια στους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα, προέρχεται από ιστολόγιο των Πατρών δεν παίζει.

«Πάτρα: Κοριτσάκι δεν πήγαινε στο νηπιαγωγείο γιατί δεν είχε να φάει
Δραματικές διαστάσεις έλαβε τελικά η φτώχεια στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου καθημερινά καταγράφεται μία αίτηση προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου, από άστεγη οικογένεια που τώρα κοιμάται σε χαμόσπιτα και αυτοκίνητα αλλά και ανθρώπους μόνους, με αυξανόμενο μάλιστα ρυθμό.
Οι αιτήσεις για σίτιση επίσης αυξάνονται συνεχώς, με την καινούργια καταγραφή των απόρων, να ξεκινά από το πρωί της Παρασκευής. Από τα σχολεία ξεκίνησαν ήδη τα αιτήματα για μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα βασικής διατροφής και είναι σε εξέλιξη η εφαρμογή μέσα στο Οκτώβριο. Την περασμένη εβδομάδα σε νηπιαγωγείο της Πάτρας, κοριτσάκι για ημέρες δεν πήγαινε γιατί η μητέρα του δεν είχε να βάλει τρόφιμα, μέσα στο κουτάκι του, για πρωινό!».
Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, η πλουσιομαντάμ Γιάννα Αγγελοπούλου –που μας φέσωσε για τα καλά με τους χλιδάτους Olympic Games του 2004- ανακοίνωσε ότι θα ταΐζει τους λαθρομετανάστες του «Κέντρου Φιλοξενίας» Σίνδου, ενώ η οικογένεια των Βαρδινογιανναίων, ότι θα προσφέρει ιατρική βοήθεια στα παιδιά των «προσφύγων».
Συμπέρασμα: Όποιος Έλληνας –ενήλικας ή παιδί- δεν έχει να φάει, δεν έχει παρά να δηλώσει «πρόσφυγας». Οι πλουτοκράτες θα λύσουν το πρόβλημά του σε χρόνο ντε-τε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...