Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Εεε …αφού ικανοποιήθηκαν οι Εβραίοι …ησυχάσαμε.



Την ικανοποίησή του για την απομάκρυνση από την κυβέρνηση του υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Καμμένου εκφράζει με επιστολή του προς τον Τσίπρα το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ).

Στην επιστολή του αναφέρει ότι «με την απομάκρυνση αυτού του προσώπου από την κυβέρνησή μας στάλθηκε ένα μήνυμα ότι ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός δεν έχουν θέση στην Εβραϊκή  Ελλάδα και δεν πρέπει να έχουν θέση σε ολόκληρη την ελεγχόμενη από εμάς τους Εβραίους  Ευρώπη».

Επισημαίνει επίσης ότι η απομάκρυνση του υφυπουργού έγινε την Τετάρτη, ημέρα που ήταν για τους Έλληνες Εβραίους και τους Εβραίους όλου του κόσμου, η ημέρα του Εξιλασμού, Γιομ Κιπούρ, ημέρα πλήρους αργίας, αφιερωμένη στην κρίση, στη σκέψη, στην αυτοκριτική, στην αυτογνωσία και στη συγχώρεση. «Σύμφωνα με την Εβραϊκή θρησκεία, τούτη η ημέρα είναι ημέρα προσευχής και παράκλησης προς τον Θεό για να χαρίζει σε όλη την ανθρωπότητα υγεία, ειρήνη και δικαιοσύνη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Τέλος όπως αναφέρει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο οι πολίτες έστειλαν σαφές μήνυμα κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού και τονίζει ότι «απομακρύνθηκε από την κυβέρνησή σας ένα πρόσωπο που είχε διατυπώσει χυδαίες και προσβλητικές απόψεις για τους Εβραίους που έθιγαν ταυτόχρονα τον πολιτισμό και το δημοκρατικό συναίσθημα της Ελληνικής - Εβραϊκής  κοινωνίας».
tanea

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα μας κανουν αφου ειμαστε κοτες.Γαμω το Κ.Ι.Σ και το μου.. που τους πεταγε.Αν δεν μπορειτε βρε κοπροσκυλα αφηστε τους αντρες να κυβερνησουν ρουφιανοι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...