Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Κάτω ρε τα χέρια από τον μπουμπουκο. Ποιο πουτανόπαιδο που θα βρείτε;



Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο κόψιμο της υποψηφιότητάς του από την ηγεσία της ΝΔ.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, το έμαθε με άκοψο τρόπο, από τα δελτία ειδήσεων.
«Μαθαίνω από τις Ειδήσεις ότι έκοψαν για τα λίγα λεπτά καθυστέρησης την υποψηφιότητά μου. Εάν αυτό είναι αλήθεια λυπούμαι πραγματικά» ανήρτησε στο λογαριασμό του στο twitter.
 Και αμέσως μετά ανακοίνωσε:
«Κατεβαίνω στην Συγγρού και θα ζητήσω δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων μου, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι διαφωνούν!»



Η Νουδουλα παίζει σε ρυθμούς ….Μπουμπούκου. Ρε πούστη είναι για …σαπούνι ΟΛΟΙ. .
Ο Μπουμπουκος  κατέθεσε ένσταση επί της απόφασης τονίζοντας ότι δεν υπήρχε λόγος να απορριφθεί, εφόσον όλοι οι άλλοι υποψήφιοι με δηλώσεις τους τόνισαν ότι πρέπει να είναι και εκείνος υποψήφιος και δεν πρέπει να ισχύσουν τυπολατρικές πρακτικές. 
Και  οι τρεις υποψήφιοι τάχθηκαν υπέρ της ανάκληση της απόφασης της ΚΕΦΕ, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να κάνει λόγο για «λάθος» και να καταγγέλλει τον κ. Παπαμιμίκο ότι «λειτουργεί αυτόνομα». Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση της επιτροπής, ο γενικός διευθυντής του γραφείου του κ. Μεϊμαράκη παρενέβη και ζήτησε να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα Γεωργιάδη.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ζήτησε να είναι υποψήφιος ο Άδωνις Γεωργιάδης διαφωνόντας με τον αποκλεισμό, εφόσον έχει τις απαραίτητες υπογραφές. Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε γράψει από την αρχή στο Twitter του ότι «ευτυχώς έγινε δεκτή η υποψηφιότηατα», μετά την ανατροπή των γεγονότων έκανε λόγο για «υπερβολική προσκόλληση στους τύπους από την ΚΕΦΕ»
Την οργή του εξέφρασε με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, χρακτηρίζοντας «αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για την παράταξη» την απόρριψη της υποψηφιότητας του Μπουμπουκου. 
Βέλη εναντίον του προέδρου της ΚΕΦΕ και γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκου, εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, στέλνοντας το μήνυμα: «Λάθος κ. Παπαμιμίκο και μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Βλάψατε την παράταξη».
«Πρέπει να υπερέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, δεν μπορεί να κυριαρχεί η τυπολατρία» τόνισε ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο Μπουμπουκος  «πρέπει να είναι υποψήφιος». 
«Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του. Σεβαστό το "γράμμα του νομού" αλλά τώρα προέχει η ουσία», ήταν το σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη, ενώ και ο Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση και ζήτησε οι τρεις υποψήφιοι να απαιτήσουν να είναι υποψήφιος ο Μπουμπουκος . 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γαμημενο μπασταρδι μπουμπουκι

Ανώνυμος είπε...

αδωνουκος μπουμπουκος της ευγενιας και της ευγενιας

Ανώνυμος είπε...

καμια πιπα ρε Ευγενια για να ειναι ο μπουμπουκος υποψηφιος.Το κατεχεις το αθλημα

Ανώνυμος είπε...

τι κριμα το στελεχοs του ΛΑΟΣ Κ.Αιβαλιωτηs δεν μπορεσε να συνγκεντρωσει τιs 50 υπογραφεs κριμα....κριμα για την γιουτσου με μαστερ στην πιπακαι στο κλαρινο κριμα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...