Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Τα νεωτέρα από το μπουρδέλο.




Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν στη Βουλή την Τρίτη με την κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης επετέθη κατά της κυβέρνησης: «Ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν σας την δίνουμε γιατί είστε ψεύτες. Δεν είστε πολιτικά αφελείς, είστε καθ’ έξιν ψεύτες»…
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς ζήτησε και πήρε το λόγο για να απαντήσει: «Θα μπορούσα να καλοδεχτώ την κριτική. Όμως ο απίστευτος και ιδιόμορφος ναρκισσισμός αυτού του κόμματος το οδήγησε σε απίστευτες κατηγορίες και χυδαιότητες. Τους τα επιστρέφουμε πίσω. Ας κοιτάξουν τον εαυτό τους».
Ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός αντέδρασε φωνάζοντας προς τον κ. Μαντά: «Φιλαράκο… αλλού αυτά» ενώ λίγο αργότερα ακούστηκε να λέει – χωρίς όμως να γίνει αντιληπτό σε ποιον απευθύνεται: «Αντε ρε αλήτη! Αντε φύγε από δω».
Την ώρα που δήθεν τσακώνονταν και που ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης, ετοιμάζεται να μπουκάρει δήθεν στα σπίτια και τις εταιρίες των μεγαλοφοροφυγάδων, ο πρώην πρωθυπουργός του φορολογικού παραδείσου των Νησιών Κέιμαν εμφανίστηκε στο Αρχηγείο της Κολομβίας των Βαλκανίων την Ελληνική Βουλή!
Πρόκειται για τον Μακ Κίβα Μπους ο οποίος σήμερα είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χώρα του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην εξουσία.
Προφανώς έχει πάρα πολλούς φίλους ανάμεσα στους έλληνες πολιτικούς και πέρασε να τους πει μια καλημέρα.  Άλλωστε τώρα με την νέα κυβέρνηση όλο και νέα πελατάκια θα προκύψουν που θα έχουν ανάγκη τον φορολογικό παράδεισο των Νησιών Κέιμαν.
Ο Μακ Κίβα Μπους ήρθε να γνωρίσει από κοντά τα νέα πελατάκια της χώρας του και να ευχαριστήσει τις παλιοσειρές των ελλήνων πολιτικών που εμπιστεύονται την χώρα του για να φοροδιαφεύγουν!
Στο μεταξύ ο ίδιος είχε συλληφθεί  στο παρελθόν από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της χώρας του για κατάχρηση κυβερνητικής πιστωτικής κάρτας και κατάχρηση εξουσίας σε υπόθεση παράνομης εισαγωγής εκρηκτικών υλών στη χώρα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...