Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Όταν μπερδεύει ο Βού(ρ)τσης τις βούτσες με τις ….ούτσες.



"Ο λαός μας έχει αποτιμήσει όλους", είπε ο νέος πρόεδρος της γερμανόδουλης Βουλής, Νίκος Βούτσης, απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου Προφανώς, αναφερόταν στο 35% του ΣΥΡΙΖΑ και το 2,9% της ΛΑΕ.

Κριτήριο ασφαλές για την αξιολόγηση κομμάτων και πολιτικών από έναν αριστερό. Και μάλιστα από κάποιον που βρισκόταν στο ΚΚΕ εσ. του 1,3-1,8%, κατόπιν στο ΚΚΕ Εσ./Α.Α. του 0,1-0,3%, στον ΣΥΝ και τον ΣΥΡΙΖΑ του 2, κάτι και αργότερα, που χαροπάλευαν κάθε φορά για να μπουν στη Βουλή.

Έχεις δίκιο. Ο λαός αποτιμούσε και τότε, επί σειρά δεκαετιών την πολιτική προσφορά σου και σε έστελνε στον κάδο. Σύμφωνα με τη σημερινή λογική σου, πολύ καλά έκανε που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ όπως και πολύ καλά θα κάνει όταν καταλάβει την ανίερη συμμαχία που έχετε κάνει με το φασισταριό και όλους τους εγκαίρως μεταπηδήσαντες  πασοκατζήδες από το κλεπτοτρένο του ΠΑΣΟΚ σας στείλει πάλι στον κάδο. Είναι το μόνο σίγουρο με μαθηματική ακρίβεια. Οι γερμανοί σας έχουν όλους για μια χρήση.
Για αυτό σου συνιστούμε να αρπάξεις όσο ποιο πολλά μπορείς όπως έκαναν και οι τωρινοί σύντ-ροφοι σου, για να έχεις …κάβα, καθότι ...ανεπάγγελτος τεμπελχανάς και κρατικοδίαιτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...