Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Τρέμει στην ιδέα της… κατάρας Μητσοτακη




Αίσθηση, αλλά και χαμόγελα προκάλεσε η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη την Τετάρτη το πρωί στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη πως δεν θέλει το γραφείο που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη Βουλή γιατί είναι γκαντέμης....
Η δήλωση αυτή όμως ενόχλησε την βουλευτή της ΝΔ και κόρη του πρώην πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.
πως γράφει και ο ΒΗΜατοδότης η κα Μπακογιάννη απάντησε στον κ. Λεβέντη «Σου εύχομαι, Πρόεδρε Λεβέντη, Πρόεδρε της Ένωσης Κεντρώων, να αποκτήσεις κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του».
Ιδιαίτερα προληπτικός αποδεικνύεται τελικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αφού μετά την άρνησή του να πάρει το πρώην γραφείο του Κώστα Μητσοτάκη στη Βουλή, προχώρησε και στον εξορκισμό του παλιού καθίσματος του επίτιμου
Τη δήλωση του Βασίλη Λεβέντη ότι του δίνουν το γραφείο του Μητσοτάκη και δεν το θέλει "γιατί είναι γκαντέμης", το ίντερνετ δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασχολίαστη.
Μια από τις φωτογραφία που έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες είναι και η παρακάτω, όπου απεικονίζει τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να μπαίνει στο γραφείο κρατώντας ένα εικόνισμα και φορώντας γύρω από το λαιμό του σκόρδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...