Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Όλο και ποιο πολύ θυμίζει τον Ανδρέα.





Εάν βάλεις μόνο φωνή, νομίζεις ότι μιλά ο Ανδρέας. Μάλλον έχει τους ίδιους δασκάλους. Εάν όμως θυμηθούμε  τι παραπλάνηση μας έκανε ο Παπανδρεας, την έχουμε πατήσει κανονικά.
Είναι πρωτοφανές, αλλά συνέβη και σίγουρα όχι τυχαία… Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας… ψηφίζει Μεϊμαράκη και δεν το κρύβει, για τις επερχόμενες εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία. Μεγαλύτερη προβοκάτσια δεν μπορούσε να κάνει. Το τι σπρώξιμο κάνουν στον γελοίο Μπουμπούκο δεν λέγετε. Εμείς πάντως τον θέλουμε αρχηγό για να διαλύσει τελείως η ΝουΔούλα . Δεν της αξίζει να υπάρχει έτσι που κατάντησε.  
Με αναφορά που επέλεξε να κάνει στη διάρκεια της ανάγνωσης των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης, ο  Τσίπρας έστειλε σαφές μήνυμα προς τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, στον οποίο απευθυνόμενος του είπε πως ελπίζει να είναι αυτός που σε λίγο καιρό θα συζητούν μαζί, τις προτάσεις της ΝΔ για τα ισοδύναμα μέτρα, αλλά και γενικότερα για την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων για το μέλλον της χώρας.
Είναι σαφές πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει σαφή προσανατολισμό ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και… προτίμηση προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο και θέλει να δει να κερδίζει τις εκλογές για την προεδρία της ΝΔ, αφού με τον εκείνον αρχηγό η δεξιά παράταξη θα συνεχίσει να βλέπει για πολλά χρόνια την… πλάτη του κόμματος του σημερινού πρωθυπουργού.
Η αντίδραση του προέδρου της Νέας  Δημοκρατίας ήταν ένα πλατύ και σίγουρα… αμήχανο χαμόγελο, αφού και ο ίδιος γνωρίζει πως με τον ίδιο αρχηγό η Νέα Δημοκρατία δεν θα δει ποτέ ξανά την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου να ανοίγει!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

λες να τον δουμε και αυτον μεσα σε αποστειρωμενη γυαλα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...