Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Eθνόσημα made in Πακιστάν …επειδή είναι πιο φθηνά!



Μετά τις στολές από την Ρουμανία, τα λευκά είδη (σεντόνια, πετσέτες) σαπούνια κ.α από την Τουρκία , έχουμε και εθνόσημα από το Πακιστάν.

 Οι Ελληνικές ΕΔ προμηθεύτηκαν 10.000 υφασμάτινα εθνόσημα για να τα προσθέσουν στο μανίκι των στολών τους τα στελέχη τους.  Έλληνες βιοτέχνες το υποστηρίζουν και διαμαρτύρονται για τον παραλογισμό .
Πρώτα  απ΄ όλα υπάρχει εντονότατη δυσαρέσκεια από βιοτέχνη ο οποίος έστειλε ως δείγμα το υφασμάτινο εθνόσημο και ανέμενε απάντηση ο ίδιος και οι εργαζόμενοι της βιοτεχνίας του για να “βάλει μπροστά” τις μηχανές. Τελικά όπως υποστηρίζει τα εθνόσημα τα προμηθευτήκαμε από το Πακιστάν.
Το επιχείρημα που άκουσαν όσοι από τους βιοτέχνες έψαξαν το ζήτημα ήταν  να ζητήσουν το γνωστό: “Ήταν φθηνότεροι οι Πακιστανοί”.
Πιθανότατα οι Πακιστανοί ,οι Κινέζοι κι άλλοι στον πλανήτη γη να ράβουν φθηνότερα. Όμως αυτή τη στιγμή οι ελληνικές βιοτεχνίες πρέπει πάση θυσία να στηριχθούν. Κι αν το επιπλέον κόστος είναι μικρό όπως υποστηρίζουν είναι λάθος κάποιοι 'Έλληνες να λειτουργούν όπως …ο Τόμσεν της τρόϊκας! Η οικονομική διαφορά που πιθανόν να υπήρξε δικαιολογείται όπως λένε οι διαμαρτυρόμενοι Έλληνες βιοτέχνες από την εμφανή διαφορά ποιότητας που υπάρχει μεταξύ των …πακιστανικών εθνοσήμων και αυτών που έφτιαξαν οι δικοί μας.
Και βέβαια δεν πρέπει να μας διαφεύγει και το γεγονός ότι ένας Έλληνας επαγγελματίας έστειλε την πρότασή του σε ελληνική υπηρεσία κι αυτή βρέθηκε… στο Πακιστάν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...