Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Παίρνει σειρά και η Κρήτη για πλημμύρισμα από λάθρο .



Σε κατάσταση απόλυτου  συναγερμού βρίσκονται από τα ξημερώματα οι λιμενικές αρχές σε όλη την Κρήτη καθώς 75 ναυτικά μίλα νότια των Καλών Λιμένων έχει εντοπιστεί μεγάλο σκάφος το οποίο μεταφέρει 100άδες πρόσφυγες και μετανάστες .
Υπολογίζεται ότι ο αριθμός τους κυμαίνεται από 500-700 ενώ εκτιμάται ότι λόγω ακριβώς του τεράστιου αριθμού των ανθρώπων που μεταφέρει βρίσκονται όλοι σε κίνδυνο.
Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα ευρεία επιχείρηση διάσωσης. Στην επιχείρηση συμμετέχουν τέσσερα παραπλέοντα πλοία, ενώ στο σημείο σπεύδουν και σκάφη του λιμενικού σώματος.
Τις έρευνες συνδράμουν ένα αεροσκάφος του λιμενικού σώματος και ένα super puma της πολεμικής αεροπορίας.
Σύμφωνα με πηγές, έχουν ζητήσει μεταφορά στην Ελλάδα. 




Το ναυάγιο σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της Αιγύπτου, ωστόσο δεν έχει συνδράμει μέχρι στιγμής η γειτονική χώρα στην επιχείρηση.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τους αναμαζεύουμε και από την μέση της Μεσογείου. Το 75 ναυτικά μίλια το προσπερνούν . Δεν είναι χωρικά μας ύδατα. Ας τους άφηναν να πνιγούν ,η ας πήγαιναν οι αιγύπτιοι να τους σώσουν ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ HOTSPOT ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

....στον προηγουμενο ...κανεισς λαθος.οχι μονο την κρητη την ελλαδα ολοκληρη να μεταφερουν αλλου με ολους μας.... στον βορειο πολο ...στον νοτιο πολο...στο σκοταδι κατω απο τη γη γιατι ετσι μασ πρεπει.... το φωσ τησ θαλασσας μας το παθοσ των βουνων μας η ιστορια μας εμασ τουσ νεοελληνες δεν ταιριαζει......να μασ πανε αλλου σε αλλη διασταση,ετσι και αλλιως απο μονοι μας ειμαστε .....αλλου ντ αλλου ....που λενε και στην κρητη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθουν! Ψήφιζαν τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ευθύνονται για μεγάλο τμήμα του χρέους της Ελλάδας αφού ήταν πρωταθλητές στις επιδοτήσεις και μάλιστα για κομμάτια γης που δεν υπήρχαν καν. Ήρθε ο καιρός να δείξουν τον "ανθρωπισμό" τους, ιδιαίτερα οι κόρες τους και οι γυναίκες τους καθώς οι υποσαχάριοι αφρικανοί έχουν μεγάλες ορέξεις...

Ανώνυμος είπε...

Κάτι που ίσως σας διαφεύγει, όλους εσάς που "αγαπάτε" την Κρήτη, είναι ότι συμετέχει σε μεγαλήτερο ποσοστό από ότι άλλες περιοχές στο ΑΕΠ της χώρας & όχι μόνο...http://sete.gr/media/3004/simasia_tourismou_sete_intelligence_report.pdf

Βασικά, αν δεν το γνωρίζετε, η Κρήτη θα ήταν καλήτερα αυτόνομη, για το λόγω αυτό, κάντε το κουνέλι γιατί μας έχετε μεγαλήτερη ανάγκη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...