Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Ποιο βλαμμένος ….πεθαίνεις.Ο βιαστικός Βούτσης σήμερα το μεσημέρι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Νικολόπουλο για την απώλεια της κόρης του η οποία όμως βρίσκεται εν ζωή και δίνει μάχη στην εντατική!..
Στη συνέχεια το γραφείο του Προέδρου της Βουλής προέβη σε …επανόρθωση και τα  συλλυπητήρια έγιναν «αμέριστη συμπαράσταση και θερμή αλληλεγγύη».

Το αρχικό συλλυπητήριο μήνυμα:

«Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Νικόλαος Βούτσης».

Η επανόρθωση:

«Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...