Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Βίντεο: Κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι ,γιατί …. είναι μπλεγμένοι και πολιτικοί.






Το βίντεο αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» έχει πρωταγωνιστές τους οκτώ νεαρούς που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το υλικό διάρκειας 2,5 λεπτών περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί στην ογκωδέστατη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης. Το υλικό έχει τραβηχτεί στο δωμάτιο του 20χρονου άτυχου φοιτητή στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων από ένα από τα άτομα που δεχόταν bullying.
Σε αυτό φαίνεται ο Βαγγέλης Γιακουμάκης να είναι πεσμένος στο κρεβάτι του και να παρακαλεί τους Κρητικούς «φίλους» του να τον αφήσουν, καθώς όπως φαίνεται και στο υλικό δέχεται βασανιστήρια.
Εκείνοι δείχνουν να το... απολαμβάνουν, με γέλια και φωνές με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να τους ζητά να τον αφήσουν λέγοντάς τους ότι πονάει.
Εκείνοι συνεχίζουν το «παιχνίδι» τους, με τον νεαρό φοιτητή να ξεσπά σε γέλια, πιθανότητα για τους πείσει να τον αφήσουν.
Στη συνέχεια ένας μυώδης νεαρός κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τότε το άτυχο παιδί εγκαταλείπει την προσπάθειά του, περιμένοντας απλά να τελειώσουν τα βασανιστήρια.
Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει, «Φτάνει. Αφήστε τον τώρα» και το μαρτύριο τελειώνει με τους νεαρούς να βγαίνουν από το δωμάτιο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα όσα συνέβαιναν και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός στην φωτο είναι σίγουρα γιδοβοσκός. Τον κρατά κάτω όπως κρατούν τα πρόβατα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...