Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Ρε …Κούλη. Επιτέλους σταματά να κάνεις πάσες στον Τσίπρα.Το τι μαργαριτάρια έριξε με συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και την Εύα Αντωνόπουλου δεν λέγετε. Το κεντρικό νόημα είναι προς θεού μην μας ψηφίσετε .Είμαστε ίδιοι και χειρότεροι.

«Εγώ είμαι αξιόπιστος. Μπορώ να υλοποιήσω μεταρρυθμίσεις, ξέρω πώς να το κάνω, το έχω κάνει, είμαι αποφασισμένος»
 «η Ελλάδα πρέπει να πραγματοποιήσει τολμηρές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και οι δανειστές να κατανοήσουν ότι ο στόχος για πλεόνασμα από το 3,5% πρέπει να πέσει στο 2%».
«Τις μεταρρυθμίσεις θα τις κάνουμε όχι γιατί μας το λένε οι Ευρωπαίοι αλλά γιατί τις έχουμε ανάγκη και πρέπει να πείσουμε την κοινωνία γι’ αυτό»
θα προχωρήσει σε ριζική φορολογική μεταρρύθμιση και απέκλεισε το ενδεχόμενο αύξησης συντάξεων.
«Δεν μίλησα ποτέ για αύξηση συντάξεων και δεν θα με ακούσετε να το πω. Δεν υπάρχει τέτοιο περιθώριο»,
 «είμαστε θετικοί στην αποκρατικοποίηση του ΑΔΜΗΕ» ενώ για το Ελληνικό είπε πως είναι η μεγαλύτερη επένδυση.
 «το κράτος δεν κάνει επενδύσεις αλλά δημιουργεί το σωστό περιβάλλον για επενδύσεις» και πρόσθεσε ότι «οι συνθήκες για να έρθουν τα κεφάλαια στη χώρα δεν υπάρχουν».
Το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν μια ριζική φορολογική μεταρρύθμιση που «θα μειώνει τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό των φορολογικών συντελεστών» αλλά απέφυγε να απαντήσει το ποιος θα ήταν ο πρώτος λέγοντας ότι «είναι κάτι που μελετούμε».
Μίλησε για ένα «συμπληρωματικό στοχευμένο πακέτο περικοπής δαπανών» προκειμένου να βρεθούν χρήματα για να μειωθούν τα πλεονάσματα.
Για τη σημερινή συγκέντρωση με το σύνθημα «παραιτηθείτε» είπε ότι αν η Ν.Δ ήθελε να τη στηρίξει θα το είχε κάνει δημόσια και θα είχε και άλλη απήχηση.

 «δεν έχει τόση μεγάλη σημασία πόσος κόσμος πήγε».

Για τους βουλευτές της ΝΔ που έδωσαν το «παρών» στην συγκέντρωση διευκρίνισε ότι «τα στελέχη της ΝΔ δεν είχαν καμιά εντολή να πάνε αλλά ούτε και να μην πάνε».

Το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος απομάκρυνσης και γι’ αυτό και ζητάμε εκλογές».

Τέτοιο αυτογκόλ, θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το πετύχεις!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...