Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Καταργήστε τελείως και τον στρατό και την δικαιοσύνη, για να εξοφλήσουμε…. όλο το χρέος.



Θα αντικατασταθούν με διοικητικά πρόστιμα και θα χρησιμοποιηθούν ως ισοδύναμα για να μην μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια των ένστολων και δικαστικών
«Παράθυρο» για την εφεύρεση νέων «χαρατσιών» που θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι προκειμένου να σωθούν τα ειδικά μισθολόγια των ένστολων και δικαστικών άφησε η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα ο Καμμένος είπε ότι «για δικαστικούς αστυνομικούς λιμενικούς και πυροσβέστες... υπάρχουν κωδικοί για εξοικονόμηση χρημάτων – με δικές τους προτάσεις» και πρόσθεσε «για τους δικαστικούς υπάρχει το μέτρο της αποποινικοποίησης ήσσονος σημασίας πλημμελημάτων και η αντικατάστασή τους με διοικητικά πρόστιμα.

Αντί για 3 μήνες φυλακή να αντικατασταθεί με διοικητικό πρόστιμο. Σε πλημμελήματα να έχουμε πρόστιμο και όχι φυλάκιση. Μπορούμε από αυτά τα αδικήματα να έχουμε αντίστοιχα έσοδα για δικαστές, ΕΛΑΣ, λιμενικό και πυροσβεστικό σώμα».

Επίσης προανήγγειλε το κλείσιμο «αχρείαστων» στρατοπέδων ως δημοσιονομικό ισοδύναμο για την διάσωση των ειδικών μισθολογίων των ένστολων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καμμένος….«δεν απειλείται η Καλαμάτα από τον Ομέρ Βρυώνη για να έχει στρατεύματα που φυλάνε το γραφείο του κ. Σαμαρά», «ρουσφέτια» και «τοπικά συμφέροντα», αφενός δεν αρμόζουν σε υπουργό Εθνικής Άμυνας, αφετέρου, απομοιώνουν το κύρος του αξιώματος που καλείται να υπηρετήσει».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...