Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Εντάξει ρε παιδιά. Ένας Μαλάκας είναι, μαλακία θα πει. Μην τον διαφημίζετε.




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Πουτάνας γέννα, καλά κατάλαβες αυτό είναι για σένα. Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα; Γαμιέται κάθε είδους φασίστας, μαλάκα και πάμε γι' άλλα. Γάμα τους, πάτα τους, γάμα τους, κατούρα τους τα μούτρα και γάμα τους τη φάρα τους."


Κι αυτοί στην εξωτερική: "Άγκελα θα 'θελα, μία μέρα σε ένα ρετιρέ, να σε γαμήσω, ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ' τα μαλλιά και ξαφνικά, στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά. Άγκελα, μάθε το, πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία χυμένη έτσι στο κράσπεδο, θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου, να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο..."
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΥ??????

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω στον Δήμαρχο Κερατσινίου να σκαλίσει τους στίχους σε μάρμαρο και να τους βάλει σε κάποια περίοπτη θέση στον ομώνυμο δρόμο κοντά στο άγαλμα ώστε οι επόμενες γενιές να μπορούν να θαυμάσουν την πνευματική παρακαταθήκη του Φύσσα.

Και γιατί όχι, ο Φίλης φαντάζομαι δεν θα είχε αντίρρηση να ενταχθούν στην διδακτέα ύλη των σχολείων.

http://attikanea.blogspot.gr/2016/06/blog-post_549.html

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ρε παιδιά δεν ακυρώνει την μαλακία του Τζήμερου να βρίσει κατά κάποιο τρόπο έναν νεκρό.

Ανώνυμος είπε...

Σε νεα μακροσκελή ανάρτησή του ο Τζήμερος, αναφέρει πως δέχεται απειλές κατά της ζωής του, ενώ απευθυνόμενος πως τη Μάγδα Φύσσα γράφει:

«Όσο για τη μάνα δεν έχω κανένα πρόβλημα να της ζητήσω συγγνώμη αν την αδίκησα. Θα τη ρωτούσα όμως: όταν άκουγε τους στίχους του γιου της τι του έλεγε; Τι είναι αυτά που τραγουδάς, αγόρι μου; Δεν λύνεται τίποτε με τη βία; Δεν σου φταίει καμιά Αγκέλα που οι Έλληνες ψήφιζαν φαύλες κυβερνήσεις που τους καταχρέωναν πουλώντας διορισμούς και αγοράζοντας ψήφους; Αυτά του έλεγε; Ή καμάρωνε για τον επαναστατικό του οίστρο; Αν τον συμβούλευε να σταματήσει την τέχνη του μίσους, χίλια συγγνώμη, έκανα λάθος στην εκτίμησή μου, κι έχει όλη τη συμπάθειά μου για τη τραγωδία που ζει. Αν ήταν fan των φασιστικών του εμπνεύσεων, έχει πάλι όλη τη συμπάθειά μου για τη τραγωδία που ζει, αλλά, λυπάμαι, συνέβαλε κι εκείνη στο να περπατήσει ο γιος της στους δρόμους του μίσους. Κι αυτή η στρούγκα, αυτό το γάλα έχει, λένε στο χωριό μου»...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...