Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Μην δείχνετε τέτοια, γιατί θα τα βάλουν και αυτά στο.... ΕΤΑΔ….…..όπως τους τάφους των Βενιζέλων ,και ας σπρώχνουν τα αριστερόστροφα παπαγαλάκια  ότι είναι μούφα είδηση. Αυτά τους έμαθε ο σταλινισμός αυτά πράττουν . Τους είπαν…. ότι και να λένε, εσείς θα λέτε …..το αντίθετο. Όλο και κάτι θα μείνει. Σε πηδούν λοιπόν ,και φωνάζουν… βοήθεια με βιάζουν.
Συγκλονιστικό βίντεο με τα μνημεία του Α' Νεκροταφείου! Θεωρείται πολύ σημαντικό, τόσο για το γεγονός ότι εκεί αναπαύονται πολλοί επώνυμοι Έλληνες που στα τελευταία χρόνια διακρίθηκαν στον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής, όσο και από ιστορική και καλλιτεχνική άποψη, καθώς περιλαμβάνει μεγάλης αξίας γλυπτά.
Δείτε εδώ ένα βίντεο αφιέρωμα από τα έργα που υπάρχουν στο χώρο, όπως τα αποτύπωσε στο φακό του ο φωτογράφος Νίκος Νταλαρής…Δεν έχει γίνει ακόμη η μετεγγραφή του ακινήτου, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Υπουργείου.
Έτσι, ενώ το Υπ.Οικονομίας κάνει λόγο για "κατασκευαστές "ειδήσεων" που οφείλουν να λογοδοτήσουν" δεν διαψεύδει την ουσία της είδησης. 

Δηλαδή το ότι με την πρόσφατη τροπολογία και αφού περνά στο νέο ταμείο όλη η ακίνητη περιουσία του ΕΟΤ, τότε περνά και το ακίνητο των Τάφων των Βενιζέλων, το οποίο - σύμφωνα με το Υπουργείο - ακόμη δεν έχει μετεγγραφεί στον Δήμο Χανίων.

Τα έγγραφα που έδωσε στην δημοσιότητα το Υπ.Οικονομίας 1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ....,.
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...