Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Γιατί δεν βάζουν και στα οινοπνευματώδη;



Γιατί δεν βάζουν και στα διαφημιστικά των κομμάτων;Το ίδιο …βλάπτουν την ..υγεία. Αυτός που θα βγάλει θήκες μιας χρήσης να βάζεις το πακέτο, θα χεστεί στα λεφτά.
Κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες τα νέα πακέτα τσιγάρων με εικόνες που προκαλούν πραγματικό ΣΟΚ!
Πρόκειται για κοινοτική οδηγία η οποία εφαρμόζεται στη χώρα μας με καθυστέρηση. Σύμφωνα με αυτή το 65% της επιφάνειας των πακέτων τσιγάρων και καπνού πρέπει να έχουν εικόνες με αυτά που προκαλεί το κάπνισμα στον οργανισμό μας.
Οι εικόνες μάλιστα θα εναλλάσσονται κάθε 12 μήνες, έτσι ώστε να μην συνηθίζουν οι καπνιστές, με στόχο να πεισθούν ακόμη περισσότεροι να κόψουν το κάπνισμα. Ανάμεσα στα συνθήματα και τις εικόνες που σοκάρουν είναι τα: «Το κάπνισμα προκαλεί 9 στους 10 καρκίνους του πνεύμονα», «Το κάπνισμα καταστρέφει τα δόντια και τα ούλα», αλλά και το «Τα παιδιά των καπνιστών είναι πιο πιθανό να αρχίσουν να καπνίζουν».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα φασολακια οι τοματες το σιταρι τα θαλασσινα κλπ που ειναι εμποτισμενα με απεμπλουτισμενο ουρανιο απο βομβες σφαιρες οβιδες ειναι εγκεκριμμενα οικολογικα; Ποιος παρεχει αυτες τις εγκρισεις; Η Δαμανακη; ο Χερ Σοιμπλε; Το υπουργειο υγειας των ΗΠΑ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...