Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ποια είναι η κα Φούφωτου, σύζυγος του βουλευτή… ξεσκούφωτου;



Με ερώτησή τους προς τον υπουργό Υγείας οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου φέρνουν στο φως μια απίστευτη καταγγελία. Οπως αναφέρουν το βράδυ της Τετάρτης χρειάστηκε παρέμβαση εισαγγελέα για να χειρουργηθεί 87χρονος ασθενής στο νοσοκομείο Αττικόν επειδή οι αναισθησιολόγοι αρνήθηκαν να κάνουν βραδινή εφημερία.
Στο κείμενο της ερώτησης τονίζεται ότι η άρνηση των δύο αναισθησιολόγων διατυπώθηκε και εγγράφως και υπεγράφη από τη διοικήτρια του νοσοκομείου, η οποία προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου έπειτα από μήνυση που υπέβαλαν οι συγγενείς του ασθενούς. Οι δύο βολευτές αναφέρουν μάλιστα ότι η διοικήτρια είναι προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και σύζυγος βουλευτή, χωρίς όμως να αναφερθούν ονόματα. .

Η ερώτηση ήταν του στυλ… offshore.

 Ερωτάσθε κ. Υπουργέ,
- Αληθεύει ότι η προσαγωγή αφορούσε υπηρεσιακό στέλεχος του Νοσοκομείου, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση υπό τριπλή ιδιότητα: α) Ως τακτική Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας και Διευθύντρια του Τμήματος που υπέγραφε την αναβολή, χωρίς μάλιστα να έχει εξετάσει τον ασθενή που κινδύνευε (ύστερα από τηλεφωνική ενημέρωσή της), β) Ως Διοικήτρια του Νοσοκομείου, (ασκώντας τα σχετικά καθήκοντα λόγω της ιδιότητός της ως Διευθύντριας Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου) και γ) ως προβεβλημένο στέλεχος της κυβερνώσας παράταξης και σύζυγο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με έντονη πολιτική - κομματική δραστηριότητα σε διάφορες πολιτικά κρίσιμες φάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...