Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Οι πλημμύρες σταμάτησαν τις διαδηλώσεις



Ο μέγας κωλόφαρδος  ( κατά σατανική σύμπτωση ) πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με χιλιάδες κατοίκους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους. Τα σωστικά συνεργεία μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί σε 10.000 κλήσεις και έχουν εκκενώσει αρκετές περιοχές. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός αναφέρει ότι απομακρύνθηκαν 5.000 άνθρωποι με μικρές βάρκες.
Στο Παρίσι, οι σταθμοί του μετρό Cluny - La Sorbonne και St Michel έκλεισαν ενώ ο ποταμός έχει μετατρέψει τους δρόμους της πόλης σε πισίνες με τους κατοίκους του Παρισιού να κολυμπούν κυριολεκτικά όπου βρουν.
 Ο Φ.Ολάντ υποσχέθηκε αποζημιώσεις στους κατοίκους αλλά η πραγματικότητα είναι τραγική. Εκατοντάδες προσπαθούν να γλιτώσουν σκαρφαλώνοντας σε οροφές σπιτιών.
Όπως είναι ήδη γνωστό, οι πλημμύρες και οι συνεχόμενες βροχές ανέβασαν την στάθμη του νερού. Το Μουσείου του Λούβρου και το Ορσέ έχουν κλείσει με στόχο να μετακινήσουν τα εκθέματα τους είτε σε υψηλότερα πατώματα είτε να τα μετακινήσουν και να τα απομακρύνουν από το χαμό του Παρισιού.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτα τα ερπετα μπορουν και αλλαζουν και τον καιρο , μηπως δεν ειναι κωλοφαρδια του ολαντ οι πλημμυρες τελικα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...