Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μαχητής του ISIS ο μακελάρης του Ορλάντο. Να τον χαίρετε η …Χίλαρυ.



Σύμφωνα με το πρακτορείο Amaq που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος, ο Ομάρ Ματίν ήταν μαχητής του Ισλαμικού Κράτους.
«Η επίθεση με στόχο ένα νυχτερινό κέντρο για ομοφυλόφιλους στο Ορλάντο της Φλόριντα, και άφησε περισσότερους από 100 νεκρούς και τραυματίες, πραγματοποιήθηκε από έναν μαχητή του Ισλαμικού Κράτους» αναφέρει η σχετική ανάληψη ευθύνης.
Πάντως τα παραπάνω ενισχύει το γεγονός ότι το NBC έκανε γνωστό πως ο δολοφόνος είχε τηλεφωνήσει στο 911 δηλώνοντας πίστη στο Ισλάμ. Σύμφωνα με μαρτυρίες πριν το «λουτρό αίματος», ο Ομάρ Ματίν τηλεφώνησε στο «911» και δήλωσε πίστη στο ISIS, ενώ έκανε αναφορά και στους βομβιστές του Μαραθωνίου της Βοστώνης. ην ίδια ώρα, πολλοί υποστηρικτές του ISIS στο Διαδίκτυο πανηγύριζαν με ενθουσιασμό για τη φονική επίθεση στο γκέι κλαμπ Pulse.
Η οικογένεια του ίδιου του δράστη, ωστόσο, παρά τις έρευνες των Αρχών για τυχόν διασύνδεσή του με εξτρεμιστικές οργανώσεις, πιστεύει ότι εκείνο που όπλισε το χέρι του, ήταν το μίσος του για τους ομοφυλόφιλους.
Ο μακελάρης του Ορλάντο ήταν εκπαιδευμένος στο χειρισμό όπλων και εργαζόταν στον τομέα της Ασφάλειας, σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.



ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ GAY PRIDE ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ: Συνελήφθη με τις βαλίτσες γεμάτες όπλα !

                         


Τράμπ προς Ομπάμα: «Ή πες τη φράση "ισλαμική τρομοκρατία" ή παραιτήσου»



O Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα καταδίκασε το μακελειό στο Ορλάντο της Φλόριντας, κάνοντας λόγο για μια «τρομοκρατική ενέργεια, (μια ενέργεια) μίσους».
Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους επισήμανε ότι «καμία τρομοκρατική ενέργεια, (καμία ενέργεια) μίσους δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που είμαστε» σε μια σύντομη ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο.
Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε λόγο για μια θλιβερή ημέρα για την κοινότητα των ΛΟΑΔ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι και Διεμφυλικοί) και υπογράμμισε ότι η επίθεση εναντίον οποιουδήποτε Αμερικανού είναι επίθεση εναντίον όλων των Αμερικανών πολιτών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΠΑΜΑ….Χαλαρά –χαλαρά να μην στοχοποιήσουμε τα φιλαράκια μας στο χαλιφάτο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...