Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Να κοπούν 160 ευρώ, γιατί τα σαράντα πάνε σε μίζες.



Να μην πληρώσουμε και τις… μίζες τους από τις συντάξεις.. Σαπούνι και σχοινί ρεεεε.
Τη μεγάλη ανησυχία του για την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας σε ενδεχόμενη απειλή από την Τουρκία, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Β. Λεβέντης στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης είπε ότι αποστέλλει επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας τη σύγκλιση, υπ΄ αυτόν, του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας.
Είπε χαρακτηριστικά, ότι αν χρειαστεί για να περιφρουρήσουμε την ακεραιότητα των εδαφών μας, να θυσιάσουμε όλοι οι Έλληνες 200 ευρώ κάθε μήνα από μισθό και συντάξεις, για να κάνουμε παραγγελίες νέων αεροσκαφών 5ης γενιάς, παρά τις εκρηκτικές κοινωνικές συνθήκες, δεν αμφιβάλλει ότι όλοι οι Έλληνες θα το δεχόντουσαν με ευχαρίστηση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν σταματήσουν να πληρώνονται τα κοπρόσκυλα της βουλής θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα των εξοπλισμών, και θα περισσεύσουν και λεφτά..

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΓΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ . ΤΙ ΠΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ . ΔΑΝΕΙΑ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. ........
ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ......

Ανώνυμος είπε...

politika-gr.blogspot.gr/2012/01/blog-post_9523.html
politika-gr.blogspot.gr/2011/12/airbus.html
ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-YouTube
ο νΟΝΟσ καρατζαμακρυχερηs καραελικοπτερηs καρατζαμιζαs καραοφσορηs τηs κατεριναs

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσαμε να είχαμε ισχυρή πολεμική βιομηχανία αλλά οι έμποροι όπλων και οι πολιτικοί που δρούσαν ως υπάλληλοι αυτών όλα αυτά τα χρόνια έφεραν το τέλος σε οποιαδήποτε πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, οι τουρκομογγόλοι έχουν αναπτύξει τόσο ισχυρή βιομηχανία που πλέον στα άμεσα σχέδια τους είναι και η παραγωγή δικών τους πολεμικών αεροσκαφών 5ης γενιάς για να μην μιλήσουμε για τους βαλλιστικούς που πρόσφατα τοποθέτησαν και στα παράλια του Αιγαίου με προφανή στόχο τις υποδομές στα ελληνικά νησιά.

Ανώνυμος είπε...

Να πληρώσει αυτός, εμείς αρκετά πληρώσαμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...